To nije pinjon,valjda davac...nema veze,razumeli smo se...sta hoces Dragane,na Ursusu 160 ks je isto i prednja i blokada na prekidac...kad se podriva tako ceo dan-klik,klak-klik,klak...naso si da zezas coveka...od sve muke..."moguce"hahaha...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u koju bas i nisam siguran...ono malo u prednjem mostu bas i ne uliva poverenje...jos kada pogledamo kako radi sva ta ruska "elektronika" meraci,davaci,plovci...eno na 1025 mi vec drugi put riknuo plovak(sad sam se setio,radi samo lampica!) al kad su radili servis iz AP mi ostavili jedan viska...kazu samo nas nemoj vise zvati za njega,evo ti,pa se sam zanimaj...Ne znam jel pinjon ili davač meni nebitno,bitno da se problem rešio. Taj klik klak ima automat pa ga jednom upališ a onda klik-klak radi sam. Pametna neka Ruska tehnologija. Draganu je oprošteno
Jbt. pa ja ni neznam da to tako funkcionise, sad nemam dileme da je ono sto sam napisaoNe znam jel pinjon ili davač meni nebitno,bitno da se problem rešio. Taj klik klak ima automat pa ga jednom upališ a onda klik-klak radi sam. Pametna neka Ruska tehnologija. Draganu je oprošteno
Ma koja muka kad se on smejao sto oni moraju kuci!To nije pinjon,valjda davac...nema veze,razumeli smo se...sta hoces Dragane,na Ursusu 160 ks je isto i prednja i blokada na prekidac...kad se podriva tako ceo dan-klik,klak-klik,klak...naso si da zezas coveka...od sve muke..."moguce"hahaha...
Jbt. pa ja ni neznam da to tako funkcionise, sad nemam dileme da je ono sto sam napisao
- - - - - - - - - -
Ma koja muka kad se on smejao sto oni moraju kuci!
A mozda mu i bila muka sto je sam ostao u ataru!
Jedino goran da nam kaze jel mu bilo smesno ili mu pripala muka
- - - - - - - - - -
Za 700rh sva elektronika radi dobro, cak mi se sad skoro upalila i crvena lampica od temperature kad sam ga oznojio dobro, brate sve ima
Ne svidja mi se sto su taj kombinovani sat pretrpali, kad jedan pokazatelj rikne moras ceo menjati, al opet nije toliko skup kao recimo na Same Rubin-2000e
Ne znam jel pinjon ili davač meni nebitno,bitno da se problem rešio. Taj klik klak ima automat pa ga jednom upališ a onda klik-klak radi sam. Pametna neka Ruska tehnologija. Draganu je oprošteno
Zašto bi budžio kad ceo nov komplet nije niti 1500 dinara.
90 % je zica uzrok...ja cu da tako uradim kao sto nidza napisa...zica dvojka-zalemiti jace,pa da ga vidim...mada sam namestio sistem bez meraca,izvukao nivomer preko providna creva uz rezervoar i vidim tacno koliko imam goriva.Kad kupite novi plovak, zamenite zice na njemu, stavite deblje i dobro zalemite, mislim da bih onda trebalo biti dobro, ili to isto na starom.
На резервару већ има холендер мислим да је повратно црево са бош пумпе у њега урезао навој од 6 мм. заврно шраф који сам предходно пробушио са бургијом од 3мм, и на њега навукао црево.Jel moguce nekako staviti merac na desni rezervoar? Tj na rezervoar gde se sipa nafta? Kod mene na rusu kad mi je na meracu 0 ja imam da istanjiram tri jutra i jos 2 kilometra da idem letnjim putem.
nikt@ kako si izbusio gore rupu za crevo, kako si zavio saraf?