Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan pametan cika kaze Da se stavljaju jaci kovani klipovi,jaca radililica,jaci brezoni na radilici,druga klipnjaca,za nijansu veci vodeni kanali u bloku zbog zagrevanja(znaci i blok)i tako jos neke sitnice.Inace Da mozes i ti da je stavis(turbinu).Zar se nista ne menja oko radilice i klipova kad se ubacuje turbina???
Jedan pametan cika kaze Da se stavljaju jaci kovani klipovi,jaca radililica,jaci brezoni na radilici,druga klipnjaca,za nijansu veci vodeni kanali u bloku zbog zagrevanja(znaci i blok)i tako jos neke sitnice.Inace Da mozes i ti da je stavis(turbinu).
Nije bas tako! :Upravu si nisu oni kubili vreme da prave za svaki model sve razlicito.. Uzimam primer kad uporedjujem od 820 do 1025 skoro pa nista nije menjano na motoru... Samo turbina i teraj......
Nije bas tako! :
Slabo ima komentara za 1221?
na kakvom pinjolu Talianu???ako mislis za obrtaje...on ima elektronski?Ma strava za 500 časova 10 puta mu rasklapao tablu zbog struje ,curelo ulje na pinjonu,par puta blokirala kočnica,ne mogu da ubacim kardan na 1000 obrtaja,bučan...itd. Sitnica koliko hoćeš. A u principu ko što kaže Dragan sipaj I teraj. Jedino što me oduševio kada me uhvatila kiša na oranju I svi orači u vidokrugu krenuli kući samo sam upalio blokadu I nastavio ceo dan uz kišu da orem.
Mozda si ti samo bio uporanJedino što me oduševio kada me uhvatila kiša na oranju I svi orači u vidokrugu krenuli kući samo sam upalio blokadu I nastavio ceo dan uz kišu da orem.