MTZ Belarus

Koje dodavao turbinu na rusa?
Koliko je to moguce i koliko ima smisla ako i tako vec planiram uskoro generalnu?
Koji su delovi drugaciji na 952 od 920
od 552 92god imao je oko 7500rs napravljeno 90++ KS,ovde je svasta radjeno na traktoru jer je 552 i teza radilica i polutke i hidruluka prepravljana... a tebi koliko mislim treba ti izduvna grana druga,lonac,turbina,haubu da iseces crava neka za usis ,na PVP regulator sa membranom(ili kako se vec zove) i od tebe zavisi sta ces da kazes bosisti da ti napravi od dizni i pumpe da li 90 ili 100 KS
nisam siguran i zaboravio sam detalje nek me neko strucniji ispravi

920 je isti traktor kao i 820 sam osto 920 ima sihronizovan menjac i samo mu je manjac drugaciji, a sve ostalo isto, a razlika izmedju 952 i 920 je samo sto 952 ima turbinu, tj motor kao 892.

north army koliko je ona 82-a radila i sta je sve radila jer orala sa 3 brazde ?kazes da znas gazdu pa te pitam onako iskreno ?planiram kupovinu rusa ne igra mi nikakvu ulogu velika kabina ili godiste traktora nego samo stanje i ispravnost istog ...znam da je po kvalitetu puno bolja od sadasnjih 82.1 ili 820 samo ne znam jel na njoj bese puna hidraulika mislim da 82.1 nema razvodnik za finu hidrauliku a 82 bi trebala da ima ,mozda gresim...

Poslednja izmena:
To je kod madjara "standard" da se meti turbina. U jednoj firmi se moze kupiti komplet set turbina creva i ostale stvari potrebne za ugradnju.

Upravu si nisu oni kubili vreme da prave za svaki model sve razlicito.. Uzimam primer kad uporedjujem od 820 do 1025 skoro pa nista nije menjano na motoru... Samo turbina i teraj...... :osmeh:

Ciro vidim ja da si se zapalio, sad ce jos malo vise da te podloze, i bice ove zime remonta. Ako se zapalis bas jako, imam ja turbinu od 1025 (br6) pa ako ti treba.... :haha:

Nazad
Vrh