Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari kakva imate iskustva sa prvim servisom na 50 sati MTZ iz AP? Kada sam kupovao traktor rekli su mi da je taj servis besplatan, kada sam ih zvao da urade rekli su da se placa samo ulje a danas kada su uradili naplatili su mi 20 litara ulja 8210 din, filter ulja 650, filter goriva 650 sve ukupno 9510din. Pre podne razgovaram sa komercijalistom koji mi rece da se filteri ne placaju Malo sam zbunjen kako ste vi prosli?
Meni je takodje bilo nejasno zato vas i pitam kako ste prosli na prvom servisuPotrošni materijal se plaća, smo ne razumem što su ti menjali filter goriva na 50 r.sati ???
koliko je to kmh?[/QUO Da se nadovezem na brzinu.Danas sam orao njivu 400 metara duznih,21red na 70 ide u jutro, 15 metara je jutro gledao sam na sat i obelezio 1 kj, presao sam 6 kilometara za sat vremena znaci da je brzina 6 km h,Ili sam ja nesto pobrkao!
Pa ako je traktor 30 godina ,šta ima da je ulenji.Valjda je omatorila.ma tip ne radi puno zemlje i ona mu je više nego dovoljna samo je udavi do zla boga totalno je ulijenio
JA nikad ne vozim traktor u 2200-2300 obrtaja... Mislim da nema potrebe za tim,potrosnja ce se povecati,hbanje motora ce da se poveca.. Ja kad osetim da je traktoru tesko sa tih 1700 obrtaja ja ne dodajem gas do 2200 nego spustim brzinu nize i ponovo idem sa 1700 obrtaja.... Mozda je ovo samo navika,ali ja mislim da se tako potrosnja smanjuje.. Mozda gresim....
Pa to je onda odlicno,mislio sam da je manje ovo mu bas lezi ne greje se danima vec tako radim bez problema.Ruja je mama pa nek prica ko sta hoce!Grunt u 4 zec na 1700-1800 obrtaja ideš 7-7,5km na 2000 obrtaja 8-8,4km, inače ja na 2000 obrtaja radim i oranje i pripremu i po zvuku mislim da mu nije ni teško ni lako (taman) a sa potrošnjom zadovoljan.