MTZ Belarus

Jos samo nedostaje da se umesaju vlasnici imt 577 traktora pa da nastane pravi rat. Kao i obicno ovakve price ne vode nikuda osim svadji i gubljenju vremena.

Rus uopste nije potrosac ako znate da radite sa njim,u stvari ako ga iskoristite na previ nacin.Orem danima sa 820 i rabe 3*33 dubina oko 27 ima i lake i teske zemlje 4a spora u zecu,prednja vuca,motor na 1800obrtaja,potrosna po kj 10 do 12 l ED.Ko ne veruje moze doci na probu svaki dan od 7pa dok se ne smrkne :haha:

Danas jednom gazdi brao neki kukuruz uslužno on ima staru 82 ojku 94. godiste brao sam mu sa TD 9006, lik sjeo samnom da se provoza malo i iznenadio se kaze traktor mu je fantazija zvuk rastura kolko je mocan, odmah sam mu predložio kupovinu, nisu ti Belarus traktori loši, al kad u tom njegovom prvo vidim onaj divlji mjenjač, pa onda one ručice hidraulike tamo napred kod šajbe, onda onaj polu neki divlji volan i tako ima i on svojih mana, istina je da je nepoderiv i da sarani dosta drugih traktora, ali nije to spas, ja sam mogo kupit 3 nova rusa ali nisam kupio sam traktor prije par godina koji je malo blize zapadu, i koji je moderniji i savremeniji, zašto zato što sjedim u tome po cijele dane i nisam htio ništa u cem cu se vise umorit nego odmorit a u ovom u oranju to je odmaranje a ne rad ;)

ajd molim te kazi mi gde je on uspeo da sedne u tom torpedu i jos da oseti tu udobnost,jedva sam covek udje i sedne u njega...... noge da polomis dok neudjes i izadjes,kao u rakovici s kabinom,tacno postoji procedura kojom se ulazi i izlazi,ako pogresis vratis se sednes i pokusas ponovo dok pre pokusaja razmislis gde si pogresio,kao u lavirintu.......

Rus uopste nije potrosac ako znate da radite sa njim,u stvari ako ga iskoristite na previ nacin.Orem danima sa 820 i rabe 3*33 dubina oko 27 ima i lake i teske zemlje 4a spora u zecu,prednja vuca,motor na 1800obrtaja,potrosna po kj 10 do 12 l ED.Ko ne veruje moze doci na probu svaki dan od 7pa dok se ne smrkne :haha:
Jel to važi samo za radoznale?I nisi naglasio čija je hrana i piće,jer ako treba da dodjemo da radimo 10 sati o svojoj hrani samo da bi saznali koliko rus troši ,da nije puno.:haha:

Danas jednom gazdi brao neki kukuruz uslužno on ima staru 82 ojku 94. godiste brao sam mu sa TD 9006, lik sjeo samnom da se provoza malo i iznenadio se kaze traktor mu je fantazija zvuk rastura kolko je mocan, odmah sam mu predložio kupovinu, nisu ti Belarus traktori loši, al kad u tom njegovom prvo vidim onaj divlji mjenjač, pa onda one ručice hidraulike tamo napred kod šajbe, onda onaj polu neki divlji volan i tako ima i on svojih mana, istina je da je nepoderiv i da sarani dosta drugih traktora, ali nije to spas, ja sam mogo kupit 3 nova rusa ali nisam kupio sam traktor prije par godina koji je malo blize zapadu, i koji je moderniji i savremeniji, zašto zato što sjedim u tome po cijele dane i nisam htio ništa u cem cu se vise umorit nego odmorit a u ovom u oranju to je odmaranje a ne rad ;)

Ma i Torpedo je fantazija kao i stari tip 82-jke i kao i stari tip IMT 577... U sva 3 ti usi pobegnu sa glave!!!! Nisi se pohvalio da je taj Zetor tvoj?????? :sta: Bese ujakov ili tecin tako nesto ili sam pogresio davno bese to???? :sta: Nemoj me krivo shvatiti ali stvarno nisam znao da je licno tvoj Zetor?? Mislio sam da je samo Torpedo tvoj bar je tako bilo,a Zetora si vozio samo od tece???? :sta:

ajd molim te kazi mi gde je on uspeo da sedne u tom torpedu i jos da oseti tu udobnost,jedva sam covek udje i sedne u njega...... noge da polomis dok neudjes i izadjes,kao u rakovici s kabinom,tacno postoji procedura kojom se ulazi i izlazi,ako pogresis vratis se sednes i pokusas ponovo dok pre pokusaja razmislis gde si pogresio,kao u lavirintu.......
U torpedovu kabinu stanu dvojica sjedio kraj mene gore na blatorbranu, neko nesta voli ja rusa ne bi kupio, ako bog da za par dana ce doc i DF agroplus 100 koji je polovni, ali dosta mi je kad krenem radit, za torpeda ne moguu zakacit rd+s3m radio je samo sa RD i fali mi jos jedan bolji traktor kad zetorom tanjuram, moze svako pricat o TD traktorima sve lose, ali nitko od nas ih nije nove kupio svi su s nekog kombinata ili ekonomije, i onda kad se nesta pokida svi vicu govno je, nebi se slozio, cinjenica je to sam vidio na nekim videima da je 82 ojka jaca od devedesetke al tk ovoli nek izvoli.
@cira92 taj traktor je bio 50 000€, pola sam ja uplatio pola tetak tako da znam šta imam a šta nemam ;)

Kakvo je uključivanje prednje vuče kod starih 82 sa uskom kabinom? Da li je nožno kao na 52, ili ima i opciju automatsko pri proklizavanju točkova?

Potpuno se slazem.I kod mene priblizna potrosnja i dubina oranja.Vise puta sam testirao,najvise zbog ovog novog goriva

Drugari kakva imate iskustva sa prvim servisom na 50 sati MTZ iz AP? Kada sam kupovao traktor rekli su mi da je taj servis besplatan, kada sam ih zvao da urade rekli su da se placa samo ulje a danas kada su uradili naplatili su mi 20 litara ulja 8210 din, filter ulja 650, filter goriva 650 sve ukupno 9510din. Pre podne razgovaram sa komercijalistom koji mi rece da se filteri ne placaju:sta: Malo sam zbunjen kako ste vi prosli?

Nazad
Vrh