MTZ Belarus

Da li ste Vi nekada sedeli u toj kabini? Ima šiber i to nije problem nego zadnja greda od kabine ubija i stvara grbu i hematome na glavi.

Poslednja izmena:
Kod nas u zadruzi su posle kupovine prvih ruskih traktora dosli rusi iz fabrike! Pitaju ih nasi inzenjeri sta se prvo pokvari na traktoru?
Rusi odgovaraju : mašinist!!!

seru ko trudne foke.evo ja upravo dođo sa ispomoći šlepanja john deere traktora od 115 konjića koji je počeo da ore i na drugoj strani njive umjesto da stane kad mu stisno kvačilo on produžio u drugu njivu .kanda mu se dopalo oranje pa da ne staje

Danas jednom gazdi brao neki kukuruz uslužno on ima staru 82 ojku 94. godiste brao sam mu sa TD 9006, lik sjeo samnom da se provoza malo i iznenadio se kaze traktor mu je fantazija zvuk rastura kolko je mocan, odmah sam mu predložio kupovinu, nisu ti Belarus traktori loši, al kad u tom njegovom prvo vidim onaj divlji mjenjač, pa onda one ručice hidraulike tamo napred kod šajbe, onda onaj polu neki divlji volan i tako ima i on svojih mana, istina je da je nepoderiv i da sarani dosta drugih traktora, ali nije to spas, ja sam mogo kupit 3 nova rusa ali nisam kupio sam traktor prije par godina koji je malo blize zapadu, i koji je moderniji i savremeniji, zašto zato što sjedim u tome po cijele dane i nisam htio ništa u cem cu se vise umorit nego odmorit a u ovom u oranju to je odmaranje a ne rad ;)

Moj drugar je sitniji od mene duplo i pola je ručica posekao jer se udari svaki put:haha: od kardana, od ručne...
U te traktore kad jednom uđeš nemili ti se da izađeš dok ne završiš a kad izađeš psuješ sam sebe i što si ikad ulazio. Ja sam jednom bio u tom traktoru i ne daj bože nikad više. Svetinja skinuti kabinu

Tražite drugu temu za pohvalu ostalih traktora.

Branko nisam te razumeo bas.

Pre par godina u jednoj temi bila je priča o prinosima kukuruza i naravno svi u priči su "naduvavali" svoje prinose. I nakon svih tih samo-pohvala, Kish Robert (koji je tada bio novi član) je ubacio isti komentar kao i ti malo pre. Ja sam ga tada proglasio najboljim komentatorom (iz šale) na forumu. Sad si mu ti u tom smislu konkurencija. :ppozdrav:

I rdjavom ku..u dlake smetaju.
Moj radnik je ceo svoj vek vozio MTZ 52 i 82 i nevidim da mu nesto fali.I dan danas kod mene traktor koji on najradije uzima da vozi je 52-ka.

Nazad
Vrh