MTZ Belarus

Nikad mi nece biti jasno kako je moguce da tako razdrnda neko traktor!!! Pa imam drugove koji rade gomilu zemlje a traktori im utegnuti kao da nista ne rade!!!! To je sam do vlasnika nidocega drugog!!!!

Inace mnogo mi se svidja 892 (ravan most) a mozda malo vise od njega 952 (ravan most).... :osmeh:

Ipak neka ostane ovako jer i ovako nisam popularan na forumu pa ne bih još da dolivam vatru na ulje i da vredjam njegovo veličanstvo Belarus-a. :ppozdrav:

Ne bi to bilo nikakvo vredjanje "njegovog velicanstva",jer to je-sto je i takvi su-kakvi su i svi mi to znamo,ali dobro ako necete,onda nista :ppozdrav:

Ali ako ipak naidjem jer ipak u dvoristu cuci Breznjev. Npr, menjac od tog 892 me jako interesuje, motor manje vise, onda i hidroulika.

Kako nisi pred kupovinom traktora, kad si u temi LTZ pisao da ces mozda pazariti nekog t40 as ?

To tek na leto,kad dodje vlasnik ako se pogodimo za cenu... Do tad mogu jednino da ga ukradem jer je vlasnik u inostranstvo.... :ppozdrav:
U toj temi sam se najvise raspitivao koliko bi taj traktor vredeo jer je cena malo jaca koju mi je rekao,ja to necu da mu platim toliko...

Spustio ga je na 3900e, kada sam ga zvao telefonom.... Dobro izgleda taj traktor, mozda i vredi toliko...

samo uzimaj,imaj na umu da taj rus moze jos uvek da sahrani novog koji je sklepan v petar drapsin u NS,daleko kvalitetniji od novih,jedino mu je mana sto je kabina malo tesna,to zna i jedan moderator vrlo dobro,necemo reci koji.....,sto se tice cene.....pa jedan bolji imt 539 devedeset i neko kosta 4500e,a sta moze da uradi 539 a sta rus 82............

Ja sam taj moderator jer sam imao takvu 82 i 80 bez prednje vuče i tada sam shvatio zašto su svi koji voze traktore ove marke grbavi i gluvi.Grbavi su jer moraju da gledaju kroz volan, a gluvi od buke i uvek na nekoj stajanci jako viču. Ko razume shvatiće šta sam hteo da kažem. Da zaboravio sam i svi nose neke kačkete da ih manje bole glava od zadnje grede na kabini!

Ne mogu da se nose od volana jer sa njima na ušima ne možeš da se okreneš levo- desno na raskrsnici jer zapnu za volan i eto belaja. Ali jedno je istina da je imao manje otkaza nego ovi novi.Uz redovno menjanje ulja išao je besprekorno samo su ostajali grbavi vozači gluvi i sa kačketima da sakriju čvoruge na glavi jer to nisu bile čvoruge nego hematomi.

samo uzimaj,imaj na umu da taj rus moze jos uvek da sahrani novog koji je sklepan v petar drapsin u NS,daleko kvalitetniji od novih,jedino mu je mana sto je kabina malo tesna,to zna i jedan moderator vrlo dobro,necemo reci koji.....,sto se tice cene.....pa jedan bolji imt 539 devedeset i neko kosta 4500e,a sta moze da uradi 539 a sta rus 82............

Fenda hvali, Rusa teraj!! :osmeh:

Nazad
Vrh