MTZ Belarus

Jaka cena za stari tip rusa 82. Za iste novce sam gledao dva traktora. Jedan je bio od prvih serija sa vcom kabinom a drugi je bio 552 iz 92 ili 93 godine. Prvi je cenio 4600, drugi 4500e. Otisli bi i jedan i drugi za 4000e ili malko jace, ali kako sam kupio zemlju, nista od pojacanja do daljnjeg. Dosta univerzalniji traktor mi je 577 sa DV ali za novi tip nema teorije naci ispod 7000e, sto mi je puno novaca. A stari ti tip 577 nisam verovao koliko je bucan, dok nisam probao kod druga. Nakod 2-3 dana u njemu bi ogluveo :haha:

Evo bojčetiću ovaj ti nije daleko

http://www.polovniautomobili.com/oglas4029702/belarus_amtz82/

Ne vredi. Nemam ::novac:: (jedino ako ce da me ceka do proleca i prodaje kukuruza :haha:)a i ne treba mi sad do sledece jeseni. Ostalo mi je jos 5kj da se poore, to cu nekako poraditi sa 558 :osmeh:

Po slikama se vidi da je bas ocuvan (dosta dosta) samo jos ako ima papire i covek je vlasnik ja mislim da vredi... Kod mene konkretno traktor bez papira ne vredi NISTA... Policija svaki dan u selu a ja jednostavno kuga god da krenem (na bilo koju njivu) moram da izadjem na glavni put...

Imam kupca za 539, mozda bi trebao da dodam jos 200-300e, pa da uzmem ovaj.... I sada ne znam sta da radim....

ja sam 2008-e prodao 52-jku i uzeo 82-jku iz 1980g(dobro,promenjen mu trap,stavljen je od mtz 80 i nemam prednju vucu),ali jbg,platio sam 2800 e...motor je odlican,znao sam coveka od koga sam uzeo i preso je mozda 100-200h od generalke,posle 2 godine trebalo je da radim menjac(ali to moze i ovom da se desi) i sada sto se tice motora i menjaca znam da sam miran,čak i znam da je prethodni vlasnik stavio novu pumpu hiraulike...aj recimo da dodamo tu jos 700e za komplet novi trap i prednju vucu (za te pare ima da se uzme kod Caje u Čurugu),stizemo na 3500e i sta sad,zar treba da dam jos 500e (da bi stigli do 4000) zato sto mu rade sve sijalice??? ...mozda i vredi ali ja mislim da je ipak mnogo 4000.

Ako budem prodao 539, a najverovatnije da hocu, dacu za ovag rusa 3700e, pa sta bude. Sta mislite?

Jedan lik kod mene u selu nasao je staru 82-jku za 2000e i krenuo polako da je radi... Uradio je generalku,zamenio blok (napukao bio) menjac sredio,kocnice takodje,stavio sve 4 gume nove,ofarbao ga,kupio mu tegove,sad izgleda odlicno kako ga sredio.. Radi sa njim samo oranje i tanjiranje... Pored njega ima jos i Rakovicu i 2 Vladimirca.... Pricao sam sa njim kaze da je dosta ulozio ali sad zna sta ima miran je 10god...

Nije ni to lose. Kupi se za 2000e, i da se ulozi jos toliko za kompletan remont. I za 4000e komplet uradjen traktor....

Ako budem prodao 539, a najverovatnije da hocu, dacu za ovag rusa 3700e, pa sta bude. Sta mislite?
Sigurno je da ti ga nece dati za te pare. :osmeh:
Ovaj ima uredne papire i kupljen je za svoje potrebe a tako su ga i terali i "hranili" . Da li mu je to realna trzisna cena ili nije u to ne ulazim,ali da je utegnutiji i napravljen kvalitetnije od ovih novih to stoji.

Spustio ga je na 3900e, kada sam ga zvao telefonom.... Dobro izgleda taj traktor, mozda i vredi toliko...

Jbg kasno ste mi javili,prvi je komsija prodavao MTZ 80-ku(82 bez prednje) kompletna,ali zrela kompletno za remont otisla svercerima za 700e ali tu za sta god se uhvatis treba remont.

- - - - - - - - - -

Ti si mu prva musterija koja ga zove,sinoc sam bio s njim u kaficu i on kaze da bi ga prodao ali niti mu treba on niti mu trebaju pare.

MTZ koji je stigao sa srednjim nosačem kardana prednje vuče u kabini traktora, ali to je samo manji kvar nije uredu da nabrajam spisak šta sve treba da se uradi.
ssl23192.jpg

Nazad
Vrh