MTZ Belarus

Evo slike najbolje ocuvanog Rusa u selu a i sire. Traktor je 81 godiste,na njemu je sve fabricki,osim guma i jos nekih sitnica,cak mu i ona ventilacija radi u kabini,a ima i tegove napred.
Jedino sto nije sminkan za prodaju,gazda je resio da ga proda takvog kakav je.
20131111143305.jpg

20131111143320.jpg

20131111143331.jpg

20131111143345.jpg

20131111143421.jpg

20131111143430.jpg

20131111143438.jpg

20131111143452.jpg

20131111143504.jpg

Tu je do gazde i odrzavanja,sve masine su mu takve. Taj se u prolece upali,posprema spremacem,opere i nazad u supu do oranja i opet isto.
@Krnac trazi 4500e. Malo jeste jaca cena ali nema dinara da se ulozi u njega,svaka sijalica mu radi.

Jaka cena. Za te novce moze cak i desetak godina mladji da se kupi. Mozda ako se doda jos koji dinar da se kupi i sa velikom kabinom.... Mora da je malo sminkan bre rus je to mora nede ka curka i da kaplje. Nemoze biti da je tako utegnut. Nisu ni mnogo mladji od njega tako utegnuti...........

Imenjače ima kod mene u selu lepša 82-ka od te cena mislim da je nešto niža. Ako budem imao sutra vremena uslikaćuje.

Jaka cena. Za te novce moze cak i desetak godina mladji da se kupi. Mozda ako se doda jos koji dinar da se kupi i sa velikom kabinom.... Mora da je malo sminkan bre rus je to mora nede ka curka i da kaplje. Nemoze biti da je tako utegnut. Nisu ni mnogo mladji od njega tako utegnuti...........
Garantovano nije sminkan,ima jos 2 IMT-a ni oni nigde ne piskaju a rade vise od njega. A i nije zadnja cena.

- - - - - - - - - -

Imenjace ajd daj slike. :ppozdrav:

ja isti taki samo 84 god imam hteo bi ga prodati cenim ga 3000 al ga nedam ispod 3500
isti ko ovaj sa slike malo losije gume kabina natrula al ne jako od dodatne opreme ima brisace stakala motor ne trosi ulje ali vodu guta i tako kome do lomljenja kicme neka kupi vaki kicma ima da strada
i da menjac napravljen sve novo delovi me izasli oko 500 e ali sve drugo metnito i mislim se ja da nije radjena generalka na njemu nikako

Tu je do gazde i odrzavanja,sve masine su mu takve. Taj se u prolece upali,posprema spremacem,opere i nazad u supu do oranja i opet isto.
@Krnac trazi 4500e. Malo jeste jaca cena ali nema dinara da se ulozi u njega,svaka sijalica mu radi.

E vidis sad je lepo kad vide takav traktor... A uglavnom kad ja napisem da perem sve masine i garaziram mene svi redom ismevaju... Ali nema veze i u selu me ismevaju ali se vise ja smejem njima.. :ppozdrav:

Ovaj sa slike sto je postavio NA kao da mu je zamnjen karter??? Vidim da ima aluminiumski karter a te stare 82-jke nose limen ako se dobro secam??? I jos se vidi da je siv karter.... :sta:

Jaka cena za stari tip rusa 82. Za iste novce sam gledao dva traktora. Jedan je bio od prvih serija sa vcom kabinom a drugi je bio 552 iz 92 ili 93 godine. Prvi je cenio 4600, drugi 4500e. Otisli bi i jedan i drugi za 4000e ili malko jace, ali kako sam kupio zemlju, nista od pojacanja do daljnjeg. Dosta univerzalniji traktor mi je 577 sa DV ali za novi tip nema teorije naci ispod 7000e, sto mi je puno novaca. A stari ti tip 577 nisam verovao koliko je bucan, dok nisam probao kod druga. Nakod 2-3 dana u njemu bi ogluveo :haha:

Nazad
Vrh