mazan79
Član
interesuje me koliki treba da bude pritisak u gumama na mtz 1021-1025?! hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas opet probano rezultat nikakav. Još ovo nisam probaošraf nema veze sa stalnom vrtnjom.otvori poklopac ispod klipa i dotegni kočionu oblogu i biće u redu
Јбг Универзал, нисам схватио, јеси ли рекао да је то око брзина до возача?
Онда овде више нас не зна да тера трактор.
То са брзина ми се не дешава ако све урадим брзо, али ако из рикверц станем и случајно задржим мало дуже(не мислим на читаву вечност) онда се често јавља тај проблем да неће у брзину.
ajde navedi sta to sve nevalja na 1523Kod 1221 nisam čuo da se žale ali kod 892 auuu haos sve dok jedan majstor mi nije došao i omekšao mi ga je skroz sad ga rukom pomeram kako hoću a kod 1523.3 sve ide lepo samo struja mu loša pa kad nema struje ne ide ni hidraulik gore dole zvao tog istog čoveka o kojem sam pričao za nogu sad vozi umesto tog rusa JD 6900 da mi dovezuje kući plug jer plug mi je ostao na sred njive !!!Ko hoće jedan 1523 ja bih mu preporučio da bolje rizikuje da uzme neki zajeban kredit i da malo rizikuje i da mu se ne desi ono što se meni desilo sa tim traktorom.Kad sam se raspitao koji ću traktor da kupim ja sam samo cenu gledao i ništa više išao sam kod jednog čoveka iz okolnih sela.Traktor je imao tad preko 1000 r.č. za godinu dana čovek mi je reko da nije znao za kvar nego za dobar traktor za sitne pare.Međutim čuo sam se sa nekoliko ljudi iz tog sela kazali su mi da je mu servis bio dosta često u poseti al džabe jer kad sam čuo meni je stigo traktor.
@Nele 001
Kad vam se to desi,jeste li probali da rucicu ostavite u neutralnom polozaju,pustite kvacilo,pa pritisnete ponovo? Tad bi trebalo da udje u brzinu.Inace,bas je komplikovan menjac,kao i kod mene na 1025
Usput da kazem kako sam ja orao ovih dana.Ostavim uvratine 8-10 m sirine,tako da mogu da ulazim i izlazim iz brazde bez zaustavljanja.Tako prodje sat-sat i po,a da nijednom ne stanem na kvacilo
Jesam ,prvo sam došao kući izvukao klipove na polugama I klip na tanjirači,dosuo ulje do max, zatim očistio kleme koje idu do onih elektromagnetnih ventila i počeo da tanjiram van dvorišta (ima u blizini jedna bara sa slatinom) uključio i vidim da radi.Posle je radio čitavog dana.Danas sam radio sa RD pa je nisam ni uključivao.Gorane si namesto prednju vucu i sta je problem bio?