MTZ Belarus

Davao sam gasa malo (turirao) ali ništa vrti li vrti ne reaguje na desnu ručicu kada isključim onu ispod sedišta onda stane.

Kod drugara je bio problem na ukljucivacu-fabricki je falilo par gumica na novom traktoru ali je to reseno. Mada ako kod tebe na 540 radi kako treba onda nema sanse da je do ukljucivaca.

šraf nema veze sa stalnom vrtnjom.otvori poklopac ispod klipa i dotegni kočionu oblogu i biće u redu

Da na 540 radi bez problema a šta se dešava na 1000 nemam pojima.Valjda je neko koristio I 540 I 1000 pa da prenese utiske.
Ja na mome 1025 sam ima isti problem jedanput a problem je bio u onom safu sto se ukljucuje,prebacuje.Uzmi upali traktor neka radi na leru onda prebaci onaj sraf dole sto ukljucuje vrati ga na spori pa onda prebaci na brzi malo ce da zakrci ali bi trebalo da radi bez problema.

v

to se najlakše uključuje kad neko sjedne u traktor i zavergla da ne upali dok drugi zakreće šraf

Dal i si dobro uzubio ispod menjaca onaj sraf?
Trebalo bi da jesam.

- - - - - - - - - -

Ja na mome 1025 sam ima isti problem jedanput a problem je bio u onom safu sto se ukljucuje,prebacuje.Uzmi upali traktor neka radi na leru onda prebaci onaj sraf dole sto ukljucuje vrati ga na spori pa onda prebaci na brzi malo ce da zakrci ali bi trebalo da radi bez problema.

v
Ja sam prebacivao dok je ugašen.

- - - - - - - - - -

to se najlakše uključuje kad neko sjedne u traktor i zavergla da ne upali dok drugi zakreće šraf
Probaću sutra I tako.

Ponovo Molim sve iskusne clanove da me upute u kupovinu polovnom mtz 82 traktora. Godiste iza 85- og . Na sta trebam obratiti paznju osim stanja guma koje su skupe. I koja je neka okvirna cena takvog traktora. Unapred hvala svima. Do sada sam vozio samo nase domace traktore. Nesto kao sa Zoranove slike.

Kakav je Belarus 52?kakav je orac?koji plug za njega?Da li opravdava cenu od 2000-3000e sve zavisi od stanja,jel moze da sparta a da negazi redove?kakva mu je prednja vuca,i koje je ukljucivanje automatsko ili rucno,koje nedostatke ima naspram 82ke sem slabijeg motora i manje kilaze,izvinite sto vas zamaram sa glupim pitanjima ali sta da radim interesuje me jer ima dobrih primeraka za male pare :osmeh:

ma moze u redove bes problema ja imam sa gumama 15.5 te idu u redove komotno a one 18 te su vec problem moze i te ali to vise nije dobar poso stose tice rusa po meni je mnooogo bolji od bilo kog imt ili rakovice

ako mislis koji ja vucem onda toje ovaj al ne sa mtz52 moj je 82.1 2brazde sumu mozda malo manje nego sto bi mogo vuc al zato se igra sa njim a sa 3 brazde to moze samo u lakim zemljistima da ugari a da ore sa 3 :to po meni nije poso za traktor od 80ks
sdc11169-1.jpg

jeste 2*14 i mogu ti reci dase jako lako vuce ni ga neoseti a zahvat moze dase steluje mada ja kad sam ga kupio bio je tako nastelovan i nista nisam diro

Nazad
Vrh