talianu
Član
Davao sam gasa malo (turirao) ali ništa vrti li vrti ne reaguje na desnu ručicu kada isključim onu ispod sedišta onda stane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja na mome 1025 sam ima isti problem jedanput a problem je bio u onom safu sto se ukljucuje,prebacuje.Uzmi upali traktor neka radi na leru onda prebaci onaj sraf dole sto ukljucuje vrati ga na spori pa onda prebaci na brzi malo ce da zakrci ali bi trebalo da radi bez problema.Da na 540 radi bez problema a šta se dešava na 1000 nemam pojima.Valjda je neko koristio I 540 I 1000 pa da prenese utiske.
Trebalo bi da jesam.Dal i si dobro uzubio ispod menjaca onaj sraf?
Ja sam prebacivao dok je ugašen.Ja na mome 1025 sam ima isti problem jedanput a problem je bio u onom safu sto se ukljucuje,prebacuje.Uzmi upali traktor neka radi na leru onda prebaci onaj sraf dole sto ukljucuje vrati ga na spori pa onda prebaci na brzi malo ce da zakrci ali bi trebalo da radi bez problema.
v
Probaću sutra I tako.to se najlakše uključuje kad neko sjedne u traktor i zavergla da ne upali dok drugi zakreće šraf