MTZ Belarus

slab je rus za torpeda bre ljudi, pa i gume su mu smesne i prednje i zadnje a i kratak je kao rakovica :D
jeb.s traktor koji moze i da seje i da prska i da sparta :) ;)cim on ima tako uske gume to je za mene neozbiljan traktor!

sve to zavisi ko je pre pustio kvacilo ima tu trista cuda....ipak je razlika mercedes i aleko, sto jeste jeste....

...

daj brate pa pricam ti o kvalitetu izrade i o svemu ostalom.pa ruski je aleko i belorus,a torpedo je http://i44.tinypic.com/ifwjzk.png[/IMG
;)

[COLOR="#135D38"]- - - - - - - - - -[/COLOR]

[IMG]http://i44.tinypic.com/ifwjzk.png[/IMG

[COLOR="#135D38"]- - - - - - - - - -[/COLOR]

[IMG]http://i44.tinypic.com/ifwjzk.jpg

- - - - - - - - - -

jedan moj prijatelj kaze da torpedo ima 90 konja ,a belorus ima 90 konja al' sa zdrebadima! :)

@ milosluxer ne zanosi se puno samo cu ti to reci. Imam obadva u avliji tako da znam sta pricam.:ppozdrav:

Aj malo i ja kao bivsi vlasnik Torpeda da se ukljucim. Dobre su to masine ali stare prilicno i izradjene, a vi sto mesate babe i zabe idete mi strasno na neku stvar. Mesate belorusa koji je 2000 i neko godiste sa torpedom starim 30 godina. O ovome sam vec pricao i sa ovim zavrsavam. Samo znam da mi to belorusko sranje nikad u avliju nece uci i da su mnogi kod nas slavili kad im je posle dve tri godine od kupovine novog izasao iz dvorista i otisao nekom drugom da se pati sa njim. Belorusa kod nas hvali samo onaj koji nece da prizna da se zajebao kad ga je uzimao pa bi sam sebi sad **greška da pojede

Znam i ja puno vlasnika torpeda koji su slavili kad su ih prodali,sve zavisi na kakvu seriju naletis.

sta je po tebi worm najbolje kupiti u odnosu ulozeno-dobijeno ako ne mtz ?

Sve zavisi ko sta voli, a ko oce da gubi zivce i svaki cas nesto da ceprka onda je belorus pravi izbor (mislim na ove novije), sve zavisi i u kakvoj zemlji rade i kako su agregirani ali u nasoj banatskoj crnici trose kao tenkovi, ne bi da je svakom busotina kao u arabiji a o udobnosti i iskrivljenim ledjima i odbijenim bubrezima da ne pricam. Onaj ko hvali udobnost belorusa il nije nikad u boljem sedeo il laze, treceg nema. Stariji su bolje masine ali samo da im se skine kabina sem ako vozac nije patuljak jer je kao podmornica ili tenk a ne traktor, samo mu cev fali :osmeh:

- - - - - - - - - -

Znam i ja puno vlasnika torpeda koji su slavili kad su ih prodali,sve zavisi na kakvu seriju naletis.

I to je cinjenica ali je i cinjenica da su torpedo traktori mnogo udobniji i jaci od belorusa istih generacija a o potrosnji ne vredi diskutovati, tu su ko **greška i oko

Sve zavisi ko sta voli, a ko oce da gubi zivce i svaki cas nesto da ceprka onda je belorus pravi izbor (mislim na ove novije), sve zavisi i u kakvoj zemlji rade i kako su agregirani ali u nasoj banatskoj crnici trose kao tenkovi, ne bi da je svakom busotina kao u arabiji a o udobnosti i iskrivljenim ledjima i odbijenim bubrezima da ne pricam. Onaj ko hvali udobnost belorusa il nije nikad u boljem sedeo il laze, treceg nema. Stariji su bolje masine ali samo da im se skine kabina sem ako vozac nije patuljak jer je kao podmornica ili tenk a ne traktor, samo mu cev fali :osmeh:

- - - - - - - - - -

I to je cinjenica ali je i cinjenica da su torpedo traktori mnogo udobniji i jaci od belorusa istih generacija a o potrosnji ne vredi diskutovati, tu su ko **greška i oko

Za rusko trziste se isporucuju u standardnoj opremi s cevkom, a kad ide za irak ili iran tamo imaju kao opciju i nuklearno naoruzanje. :haha:

ovaj lik ga je uzeo preko neke babe madjarice,tada se tako nesto komplikovano uzimalo,medju prvima u selu je bio taj tip 82.1,prvi je povukao nogu pa za njim i drugi kada su videli o kakvoj masini se radi,stvarno samo reci hvale za te tipove rusa,verovatno si i ti kolega mladenmaso zadovoljan za sve ove godine..primetio sam da ima dosta tih tipova dosta ocuvanih u okolini pozarevca,kupovali gasterarbajteri radi prestiza,pa sada skupljaju prasinu i propadaju brze nego da su radili..

zadovoljan sam nego sta i sa cijenom i odrzavanjem i potrosnjom a i ks ima viska

Kazu u rusiji (belorusiji) nestasica mladih cura, mada posto transport ide preko ukraine nebi bilo s gorega da povezu po koju, jer je opste poznato da imaju lepe zene.

o tome sam i ja pricao sinoc svi kazu da su rusevi neudobni i meni tako izgledaju.ne znam, nisam nikad sedeo u njih a pravo da ti kazem ni ne zelim.a u torpeda kad sednem kao da sam seo u mercedes.

- - - - - - - - - -

o tome sam i ja pricao sinoc svi kazu da su rusevi neudobni i meni tako izgledaju.ne znam, nisam nikad sedeo u njih a pravo da ti kazem ni ne zelim.a u torpeda kad sednem kao da sam seo u mercedes.

Nazad
Vrh