na kom snimku?
- - - - - - - - - -
pazi ti da ti se neporaspadaju crni i beli zecevi..........bice dobar gulas od zecetine
Ako ih posle pokupi ima da padne doooooobar gulas... Izvinjavam se na
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na kom snimku?
pazi ti da ti se neporaspadaju crni i beli zecevi..........bice dobar gulas od zecetine
sta je po tebi worm najbolje kupiti u odnosu ulozeno-dobijeno ako ne mtz ?
Znam i ja puno vlasnika torpeda koji su slavili kad su ih prodali,sve zavisi na kakvu seriju naletis.
Sve zavisi ko sta voli, a ko oce da gubi zivce i svaki cas nesto da ceprka onda je belorus pravi izbor (mislim na ove novije), sve zavisi i u kakvoj zemlji rade i kako su agregirani ali u nasoj banatskoj crnici trose kao tenkovi, ne bi da je svakom busotina kao u arabiji a o udobnosti i iskrivljenim ledjima i odbijenim bubrezima da ne pricam. Onaj ko hvali udobnost belorusa il nije nikad u boljem sedeo il laze, treceg nema. Stariji su bolje masine ali samo da im se skine kabina sem ako vozac nije patuljak jer je kao podmornica ili tenk a ne traktor, samo mu cev fali
- - - - - - - - - -
I to je cinjenica ali je i cinjenica da su torpedo traktori mnogo udobniji i jaci od belorusa istih generacija a o potrosnji ne vredi diskutovati, tu su ko **greška i oko
ovaj lik ga je uzeo preko neke babe madjarice,tada se tako nesto komplikovano uzimalo,medju prvima u selu je bio taj tip 82.1,prvi je povukao nogu pa za njim i drugi kada su videli o kakvoj masini se radi,stvarno samo reci hvale za te tipove rusa,verovatno si i ti kolega mladenmaso zadovoljan za sve ove godine..primetio sam da ima dosta tih tipova dosta ocuvanih u okolini pozarevca,kupovali gasterarbajteri radi prestiza,pa sada skupljaju prasinu i propadaju brze nego da su radili..
o tome sam i ja pricao sinoc svi kazu da su rusevi neudobni i meni tako izgledaju.ne znam, nisam nikad sedeo u njih a pravo da ti kazem ni ne zelim.a u torpeda kad sednem kao da sam seo u mercedes.Sve zavisi ko sta voli, a ko oce da gubi zivce i svaki cas nesto da ceprka onda je belorus pravi izbor (mislim na ove novije), sve zavisi i u kakvoj zemlji rade i kako su agregirani ali u nasoj banatskoj crnici trose kao tenkovi, ne bi da je svakom busotina kao u arabiji a o udobnosti i iskrivljenim ledjima i odbijenim bubrezima da ne pricam. Onaj ko hvali udobnost belorusa il nije nikad u boljem sedeo il laze, treceg nema. Stariji su bolje masine ali samo da im se skine kabina sem ako vozac nije patuljak jer je kao podmornica ili tenk a ne traktor, samo mu cev fali
o tome sam i ja pricao sinoc svi kazu da su rusevi neudobni i meni tako izgledaju.ne znam, nisam nikad sedeo u njih a pravo da ti kazem ni ne zelim.a u torpeda kad sednem kao da sam seo u mercedes.
- - - - - - - - - -
I to je cinjenica ali je i cinjenica da su torpedo traktori mnogo udobniji i jaci od belorusa istih generacija a o potrosnji ne vredi diskutovati, tu su ko **greška i oko