MTZ Belarus

Belarus iz pakla... :zli::zli::zli: Al ga uradio covek svaka mu cast nemogu mu nista mnogo jaci traktori.... :osmeh:

577 je bio u prednosti naspram rusa zato što ima šire točkove od njega i rakovica da je bila u blatu kao i sedmica igrala bi se s njim!!!

Samo poštujem na betonu .Na ovom terenu traktor mora biti duplo i više jači da bi dobio.Čim se malo ukopaju i jedan i drugi nemogu sami izaći.

Uf bas ovaj snimak Belarusa protiv sedmice pa ko koga tu moze da nadvuce,jedva mogu sami da izadju posle kad se ukopaju...

ne bi rekao da su na 7 sire gume,onaj na rusu je nabudzio neke pa mi deluju i one siroke a dalje je traktor pa se zato cini mozda da su uze
a na betonu koji prvi krene taj je jaci

Nije ni bitno ali pogledaj od 50-te sekunde na dalje... obrati paznju na prednji tocak na Rakovici.... tocak jeste da trza jer poskakuje...

- - - - - - - - - -

Stvarno nezelim da ovde idemo u :off_topic: ali pogledajte ovaj snimak.... Isti slucaj kao sa rakovicom pogledaj prednji tocak na Torpedu kako cima...

[video]http://www.dodaj.rs/f/8/GS/wAeDCw3/img1499.jpg[/video]

Mada je ovo vise za temu Nikad ovako....

Ja znam da je 52 mnogo jaca u blatu od 577,posto sam imo prolike da izvlcim zaglavljeni raktor i sa jednim i sa drugim,a univezal sto je napiso nije tacno ,bolje su uze gume za blato pre dodje do tvrdog,nekudim 577 samo konstatujem .

hoce kum da se vucemo, on sa novijim rusom 82, a ja sa torpedom 90 06.ja nemam prednje tegove, a on ce njegove da skine da bi bili jednaki.ustvari nismo jednaki moj ima 4100 kg a njegov je laksi za 400-500 kg.sta mislite koji je jaci? ja mislim da ce 'DUGA DEVETKA' :) da ga otkine na pola! :)

hoce kum da se vucemo, on sa novijim rusom 82, a ja sa torpedom 90 06.ja nemam prednje tegove, a on ce njegove da skine da bi bili jednaki.ustvari nismo jednaki moj ima 4100 kg a njegov je laksi za 400-500 kg.sta mislite koji je jaci? ja mislim da ce 'DUGA DEVETKA' :) da ga otkine na pola! :)
pazi ti da ti se neporaspadaju crni i beli zecevi..........bice dobar gulas od zecetine

Nazad
Vrh