MTZ Belarus

jel ti najobicnija 82, onaj stari mtz sa malom kabinom, il mislis na 82.1 ili 820

Obecane slike kupljenih adaptera
adapt-001.jpg
[/IMG]

te stare 82.1 su neunistive,jedna od najboljih serija ruseva...ima ih kod nas u selu dosta,jedan lik ga je uzeo novog 98.god i do sada ima 700-800sati,covek radi samo svojih 12 jutara,dok ostali rade punom parom sve poslove...

i ja imam takav 97god kod mene je 3-4god i dobri su a ni sa potrosnjom nije neki problem uglavnom ja sam zadovoljan i mislim da za posed kolko treba cika jovi sasvim dovoljno pogotovu sto ima i jedan manji:ppozdrav:

Pa setite se i ubacite protocno regulacioni ventil koji imate na Zmaj 141-... kombajnima kojim se regulise brzina spustanja hedera i resili ste stvar ako vam je samo to problem.Ja sam to na mog stavio iste 2000.godine kad je i kupljen posto je radio sa vadilicom za repu.

ovaj lik ga je uzeo preko neke babe madjarice,tada se tako nesto komplikovano uzimalo,medju prvima u selu je bio taj tip 82.1,prvi je povukao nogu pa za njim i drugi kada su videli o kakvoj masini se radi,stvarno samo reci hvale za te tipove rusa,verovatno si i ti kolega mladenmaso zadovoljan za sve ove godine..primetio sam da ima dosta tih tipova dosta ocuvanih u okolini pozarevca,kupovali gasterarbajteri radi prestiza,pa sada skupljaju prasinu i propadaju brze nego da su radili..

Molim sve iskusne clanove da me upute u kupovinu polovnom mtz 82 traktora. Godiste iza 85- og . Na sta trebam obratiti paznju osim stanja guma koje su skupe. I koja je neka okvirna cena takvog traktora. Unapred hvala svima. Do sada sam vozio samo nase domace traktore. Nesto kao sa Zoranove slike.

Nazad
Vrh