cika_jova
Član
jel ti najobicnija 82, onaj stari mtz sa malom kabinom, il mislis na 82.1 ili 820
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko hoce polovan traktor a dobar na duze staze,bolje da kupi ovakvog polovnog rusa nego nekog napravljenog posle 2004 ili novog.Prednost novijih rusa je drugaciji tip hidraulika (pozicionirani) i to mu je jedina prednost po meni.Ja imam takve iste i prezadovoljan sam.http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1413618_BELARUS_82-1_2000_god E ovo je bmw medju rusima, zelja mi je bas ovakvog da imam.
Moj kolega iskrivio raonik na regentu obrtacu takobas tako,pozicioniran hidraulik je prednost,na ovim starim kada spustas sa hidraulikom moras biti oprezan,hoce da tresne naglo,koliko puta sam samo cuo komsiju kada tresne spremac o beton..
te stare 82.1 su neunistive,jedna od najboljih serija ruseva...ima ih kod nas u selu dosta,jedan lik ga je uzeo novog 98.god i do sada ima 700-800sati,covek radi samo svojih 12 jutara,dok ostali rade punom parom sve poslove...