MTZ Belarus

Produzio danas rucice i odmah isprobane u tanjiranju, odlicno nema savijanja kicme, pogotovo za rucicu hidraulike na svaki kraj i mala rucica menjaca napred-nazad, spas!
Produzetci menjaca napravljeni na zavijanje a ova od hid. zavarena.
attachment.php

attachment.php
attachment.php

naj veci problem je kad su rucice u 3-4rang i velika u prvoj.
ovako tad izgleda.
attachment.php

attachment.php

ovaj polozaj rucice se naj manje koristi tako da necu prepravljati.

- - - - - - - - - -

iz drugog ugla.
attachment.php

@Ciro,moj Rus tih 20 ha uradi za jedan dan kada ga ja vozim, a za dan i po kada ga vozi deran sto radi kod mene :osmeh: Lepo je to sto tako fino odrzavas traktore ali kad pregazis godisnje sa rusom bar 600-700 radnih sati TEK TADA ces znati sta sve rusa boli kada radi tim tempom,sta sve ume da crkne i da se raspadne na njemu.

E druze nemam ja toliko zemlje da bi toliko radio... Ja da istanjiram 20h na dan i posle ceo mesec da spavam jedino... Ja ukupno godisnje istanjiram 20h (dva prohoda) u vrh glave.... :ppozdrav:

Juce spojim crevo od beraca napred na prednji vod za kipovanje kad sam poceo da kipujem kad je to pocelo da curi ulje strasno ko sa cesme :haha:morao sam da vratim nazad,te rucice nikad nisu koriscene verovatno su orinzi i gumice u razvodniko popucale i kad je dosao pritisam propiskile,moram to izmenjati.

Pozdrav ,ovako imam problem na 820 prvo jutarnjo paljenje u ac pumpi nema nista goriva ,moram drukati 10 puta da poćne izlazit goriva al ac pumpa i poslje drukanja je mekana nije onako tvrda kako bi trebala bit ,dal da mjenjnam ac pumpu ili ima još nešto drugo da gleda, ,zahvaljujem.

img1545.jpg

Ja se danas zanimao, nisu mi radila prednja svetla kratko i dugo, a ablender je radio! Kvar je bio na rucici dugog svetla-migavci, nisam znao da je povezan i sa kratkim!

I nisam znao da Belarus ima mogucnost podesavanja volana i po dubini, sad slucajno provalio kad sam skidao volan
img1546.jpg

img1547.jpg

Ali koliko vidim moguce je samo izvuci volan vise nemoze unutra (kako dolazi fabriciki) i kako se to steluje???

Kad se skine ona "kapa'' sa sredine volana, malo se otpusti taj... ne znam kako da ga nazovem, vidi se na trecoj slici u postu viri iz sredine volana, i povuce se volan koliko odgovara i opet stegnes! Kad ga skroz odvijes skida se ceo volan!
Nadam se da ste me razumeli! :osmeh:

Nazad
Vrh