grunt
Član
To je koliko sam shvatio oko 12 l po jutru na 30cm dubine po meni odlicna potrosnja moj 820 je sa plugom 3*30 trosio od 10 do 12 po jutru dubina oko 28.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi nesto dobro shvatio,i oni su pisali potrosnju u kj a ne u ha.To je koliko sam shvatio oko 12 l po jutru na 30cm dubine po meni odlicna potrosnja moj 820 je sa plugom 3*30 trosio od 10 do 12 po jutru dubina oko 28.
Sad kad potanjira 20ha sa ''teskom'' tanjiracom ima da procuri i da se razocara u Belarusa!
@Ciro,moj Rus tih 20 ha uradi za jedan dan kada ga ja vozim, a za dan i po kada ga vozi deran sto radi kod mene Lepo je to sto tako fino odrzavas traktore ali kad pregazis godisnje sa rusom bar 600-700 radnih sati TEK TADA ces znati sta sve rusa boli kada radi tim tempom,sta sve ume da crkne i da se raspadne na njemu.Potanjirao je vec 20h i nigde nije procureo i naravno da se nisam razocarao u Belarusa...