MTZ Belarus

Kako moze da preliva iz jednog u drugo kuciste?
Kako? Lako.... Semering hidraulične pumpe.
Djenka tako ti prenesi drugaru da se spremi na otvaranje motora. Vrlo verovatno je isto što i kod mog šogora a i serviseri su još onda (2010) priznali da nije jedini kome su otvarali motor zbog greške sa karikama. S obzirom da mu je istekla garancija neka ga ganja još jedno vreme ovako pa će videti dal se smanjuje potrošnja,ostaje na istom ili još gore povećava. To je moje mišljenje....

Koliko mogu da kostaju uske felne sa gumama za rusa?
I jel zna ko gde mozda ima?
Mislim da ima smisla u prskanju i prihrani psenice!!?

moj kičma eliminator
slika0103r.jpg
[/IMG]

Dobar je bas mi se svidjaju ti modeli... Neznam zasto ali posebno mi se svidjaju kad se srede lepo... :bravo:

"Koliko mogu da kostaju uske felne sa gumama za rusa?
I jel zna ko gde mozda ima?
Mislim da ima smisla u prskanju i prihrani psenice!!?"
bilo je u oglasu moj auto bas bas uske cini mi se 800 evr je trazio zapamtio sam da je iz gunarosa kod b.topole

1025 oranje,zaprepastilame potrosnja goriva blanko procena 20 lit/1kj cirka,doneklebi i razumeo daje traktor star par godina ,ali ovaj moj ima tek nekih 4 meseca,pa sve racunam kome dase nacestitam milostive matere ovima u AP ili nekom NN,posto nebi bilo u redu da sam sebi kazem takve gadosti?No svejedno dali mozda neko ima viziju sta moze biti posredi,pretpostavljam PVP???

IMT 14col 3 br,vidi pretpostavljam dasi u pravu akose javi neki pametnjakovic,dame malo poduci,toje isto kad ucis pijanog kako treba povracat.vidi ovoce biti 5 intervencija servisa AP u protekla 4 meseca.

Adaptere nisam kupio,a za felne sam dao kaparu idem prekosutra po njih.Adaptere koje sam gledao su original liveni sa svim brezonima i od ovog iz N.Pazove sto pravi poteznice
Taj iz Pazove tj Kosanovic Metal, je majstor za stranice,a ne i za adaptere...,pun mi je k....u danasnjih majstora,svaki pametan i sve pravi,ne kupuj to sranje sto on pravi,onda bolje napravi sam kod nekog strugara i prodji za jos manje para,a ako neces da rizikujes sa glupostima ko ja idi kod macara izvadi 480e i pazari ko covek,i sto je vazno ne mislis oce li ti otpasti tocak i napraviti haos u saobracaju!!!

može i ispravan potrošiti 20 litara na zemlji koju je godinama orao feguson dvobraznim plugom i to na dobri 20cm i onda dođeš ti sa rusom i odvališ ga na 35-37 cm i još ako je njiva sa puno okretanja eto dobitne kombinacije

IMT 14col 3 br,vidi pretpostavljam dasi u pravu akose javi neki pametnjakovic,dame malo poduci,toje isto kad ucis pijanog kako treba povracat.vidi ovoce biti 5 intervencija servisa AP u protekla 4 meseca.

Kojom trećom brzinom? taj traktor ima 4 treće brzine, tako da malo detaljniji opis nije na odmet, isto tako niste rekli na kolikom gasu ste radili.

Čiju pvp ima vas traktor?

Taj iz Pazove tj Kosanovic Metal, je majstor za stranice,a ne i za adaptere...,pun mi je k....u danasnjih majstora,svaki pametan i sve pravi,ne kupuj to sranje sto on pravi,onda bolje napravi sam kod nekog strugara i prodji za jos manje para,a ako neces da rizikujes sa glupostima ko ja idi kod macara izvadi 480e i pazari ko covek,i sto je vazno ne mislis oce li ti otpasti tocak i napraviti haos u saobracaju!!!

480 evra kostaju adapteri za 18,4 gume (mislim na sirinu gume) za 15,5 koje treba nikolaindjija su sasvim dovoljni i ti od kosanovica. Sve gornje poteznice na kojima vucemo po 2 zmajevke su od Kosanovica, tako da ja nemam zamerke na njegov rad, imam jedino na cenu, ali sta je tu je, kad nema jeftinije...

Pa nije zakacio sigurno 6 brazdi pa da ga pitate takve gluposti!
Momak ako oces da resis rusa masi se lazova iz Agropanonke,javi se na pp da ti dam broj od majstora,oni rade privatno,a inace su glavni serviseri za masferg i interagrar,a rusa drze u malom prstu!

Pa imam rusa 1025, znam ga u dusu, kod mene ore sa 3 x 12 coli i potorsnja mu je 16 lit/kj
Zato znam sta sam pitao.

Nazad
Vrh