nikola indjija
Član
Moze al da nepalis prednju vucu,pa kako bi taj traktor izgledao ,kao avion kada polece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I jedno i drugoMislis da nebi bio usaglasen prenos prednje vuce,ili bih ruzno izgledalo?
Kako moze da preliva iz jednog u drugo kuciste?Baci pogled na nivo ulja u menjaču.
А какви су ти клипови на приколицама да на њима не губиш уље,изцури уље од киповања до киповања па сваки пут допуњава инсталацију.!?A sta moj radi sa hidraulicnim uljem boga pitaj, juce sam dolio 4l i jos se nevidi na meracu. sa ove 4l ukupno za 600rc preko 10l je potrosio!
Nije to kod mene bilo za "sad"problem toje drugar pitao za sebe,doduse njemuje garancia bila vec sisla,pa serviser dao semernice da zna gde i kako se resava .A ti si rodjo.... Eh kud baš tebe da zadesi.... E,a jel istina da si odma' u AP reklamirao curenje rezervoara kod slavine i da je serviser rekao da zna lika u Temerinu koji će ti to rešiti za XX evra?
Neznam koje ranije napisao 150€ ja za te pare nisam nigde videoma nidzo kaze kolko kila izadje?