MTZ Belarus

pa kad bi sjeo u traktor sa takvim gumama mislio bi da ideš u svemir a ne na njivu.i molim te jevtić da mi objasniš zašto je 13,6-20ruski standard a 13.6-28 evropski

traktor 1025 s 110rh primecena potrosnja motornog ulja,verujem daje jednim delom to sasvim normalno,ali ipak postoji ono "ALI"

Poslednja izmena od urednika:
A ti si rodjo.... Eh kud baš tebe da zadesi.... E,a jel istina da si odma' u AP reklamirao curenje rezervoara kod slavine i da je serviser rekao da zna lika u Temerinu koji će ti to rešiti za XX evra?

A sta moj radi sa hidraulicnim uljem boga pitaj, juce sam dolio 4l i jos se nevidi na meracu. sa ove 4l ukupno za 600rc preko 10l je potrosio!
А какви су ти клипови на приколицама да на њима не губиш уље,изцури уље од киповања до киповања па сваки пут допуњава инсталацију.!?

A ti si rodjo.... Eh kud baš tebe da zadesi.... E,a jel istina da si odma' u AP reklamirao curenje rezervoara kod slavine i da je serviser rekao da zna lika u Temerinu koji će ti to rešiti za XX evra?
Nije to kod mene bilo za "sad"problem toje drugar pitao za sebe,doduse njemuje garancia bila vec sisla,pa serviser dao semernice da zna gde i kako se resava .

Nazad
Vrh