MTZ Belarus

Evo da vam kažem da 892 ravan most protiv 892 grbavi most su ko 2 različita sveta u blatu sa prikolicama u transportu kod njih gume igraju veliku ulogu u blatu a ako hoćete da vozite komotno kad nosite nešto teško skinite zadnje tegove i odmah ćete videti razliku!!!

ma u blatu su oba losa pogotovo u transportu, cim prikolica malo potone on pocne da skace kao jarac ili jednostavno prokliza, najbolje odmah otkaciti i cekati da dodje pravi traktor :osmeh: da se ne napravi veci rusvaj.... a i hidraulika mu je jakooooooo losa, sad nzm kakva je na onima preko 105 ks

Tozo pa pravi traktor za blato ja rus,jos posebno kad mu stavis uze tockove,da samo znas kako se dzondiri zaglavjjuju kod nas po ritini i to sve traktori od 200 i 300 konja u oranju jednostavno potonu do osovina ni napred ni nazad.A ti mi sad reci koji je to pravi traktor .I slazem se sa univerzalom da gume imaju presudnu ulogu,ali ovo sto se tice tegova nisam probo nit cu probavati nijo to 5 kila sad stavi sad skini.

@nsnidza
Ih pa to nije standardna oprema ni kod zapadnih proizvodjaca.

Dobri su rusi. U blatu se svaki traktor zaglavljuje.

@steva44 ja te tegove nikad nisam ni skinuo niti sam stavio na traktor dobio sam ga bez njih i šta je tu teško da skineš 80 kg gvožđa šta da kaže moj sin koji kod velikog belarusa skine 450 kg tegova jer mi traktor skakuće ko bik u tanjiranju???

Ja napred imam samo one tegove da mi drze poteznicu, pa zakacim nazad vagonku tehnostojku i pun gas on pliva ko ladja, a ovi ravnjaci skacu i prazni.

Univerzal pa stvarno neznam sta mu ti 40 kila gvozdja po tocku toliko smetaju ,ala jd ubedio si me probacu nije neki problem skinucu.

Evo da vam kažem da 892 ravan most protiv 892 grbavi most su ko 2 različita sveta u blatu sa prikolicama u transportu kod njih gume igraju veliku ulogu u blatu a ako hoćete da vozite komotno kad nosite nešto teško skinite zadnje tegove i odmah ćete videti razliku!!!

Nikad ne skidam tegove niti neć, jer moj 892 skakuće kao ko blesav bez tegova.
Imam u planu stavit mu kamionke gume neke koje su iste visine kao ove 13.6 r20 koje bi mi služile samo za transport.

stevo 44, imam ja rusa 892 ravan most 2004 godiste taj se jadan naradio i ne kazem nikad me nije ostavio na cedilu sve su to bili sitni kvarovi, ima oko 6500-7000 sati, sad mi samo seje, prska, para i baca vestak... stavio sam mu gume od rusa52 izgleda ko igracka ali ide... kazem i tvrdim da je traktor sam po sebi prelagan sto je u jednu ruku i dobro a u drugu lose, cim je blato kod nas barem u prolece on ne moze izvuci do njive zmajevku sa 5t vestaka... psenicu kad sam vukao potonula prikolica u put samo je poceo da skakuce u mestu, dosao cika sa ursusom 90 ks isto 80neko godiste poznat kao lenj traktor samo je zaslajfovao i izvukao jer taj traktor ima oko 6t... ali zato rusu ne mozes nikad preopteretiti motor ili ce otici lamela ili ce jednostavno proklizati to je ta dobra strana

Ja imam na jednom ravan most a na drugom grbav... i nikad ne bi vise uzeo grbav jer je naspram ravnog olos. Ali svako ima pravo na svoje misljenje!

Nazad
Vrh