nsnidza
Član
Kod nas u selu ima 3 kom 1025 i 3 kom 1025.3, obicne desetke su se za sada dobro pokazale, ali moje misljenje da je ovad drugi bolji, nisam siguran da li su mu iste brzine ko na obicnom, ako nisu onda je bolji, ima elektronsku blokadu ili automatsku sto je jako dobro za oranje a i video sam kako rade, dosta brze od mene, generalno je traktor jaci, ima samo jednu manu a to je filter jer svakog dana moras sa sobom da nosis jos jedan pa da menjas.Drugari imam neke dileme te molim za savet. Da li 1025.3 sa 110ks vredi 4.000 evra vise od 1025 sa 105 ks? Normalno da je svaki konjic dobrodosao ali u ovim smutnim vremenima mora se misliti i o svakom evricu. Ima li neko iskustva sa ova dva traktora. Posao bi mu bili radovi "na crno" oranje, setvosprem itd i naravno nesto transporta. Kako se nose sa trobrazdim plugovima ravnjacima, kako sa obrtacima i kolika im je pouzdanost generalno. Zemlja mi je u juznoj Backoj i nije preterano teska za obradu osim ako je godina bas nesrecna. Ukoliko se na 1025.3 mogu vise osloniti po pitanju pumpi, curenja ulja i ostalih bolesti od kojih MTZ pati mozda bi i rizikovao 4.000 vise. Sta mislite?