Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zanimljivo rešenje revizije sistema upravljanja. "karabudž" što bi rekli http://www.polovniautomobili.com/oglas3703902/belarus_mtz_52/
Podseca me na 82.1 od jednog Jakovljevica iz mog sela. Verovatno znas na koga mislim.
E vidis lalo samo si potvrdio moje sumnje,svaka cast verovatno je do prikljucka mala privreda jbg.Ne valja ti prikljucak hidraulike, dal na traktoru ili prikolici.
Ajd da pokušam ja da pomognem,kad drugi neće.... Biću kratak. Ako imaš ili planiraš da kupiš obrtač do nekih 800-maks.1000kg uzmi 1025. Ako će preći 1000kg uzmi 1025.3. Ravnjak nije problem ni za 1025 a kamoli za 1025.3. Za ostale operacije koje si naveo da će raditi manje više su isti... 1025.3 krajnja brzina oko 38km/h,mono blok hidraulika,veći hladnjak,dvokružni sistem kočenja za prikolice,manji rezervoar (nisam siguran!), poseban rezervoar ulja za volan,suvi prečistač vazduha,duža šasija (čini mi se)..... Ima još neke razlike ali ne znam ih sve.Drugari imam neke dileme te molim za savet. Da li 1025.3 sa 110ks vredi 4.000 evra vise od 1025 sa 105 ks? Normalno da je svaki konjic dobrodosao ali u ovim smutnim vremenima mora se misliti i o svakom evricu. Ima li neko iskustva sa ova dva traktora. Posao bi mu bili radovi "na crno" oranje, setvosprem itd i naravno nesto transporta. Kako se nose sa trobrazdim plugovima ravnjacima, kako sa obrtacima i kolika im je pouzdanost generalno. Zemlja mi je u juznoj Backoj i nije preterano teska za obradu osim ako je godina bas nesrecna. Ukoliko se na 1025.3 mogu vise osloniti po pitanju pumpi, curenja ulja i ostalih bolesti od kojih MTZ pati mozda bi i rizikovao 4.000 vise. Sta mislite?