MTZ Belarus

Ciro brate pretera s visinom za rotaciju, da je u visini krova bilo bi dovoljno, jer nevuces nista toliko visoko, sad moras paziti da ju nepokidas, gde si stavio prekidac? ajde zvrcni me sutra, da ti poslikam moje rotacije da vidis kako sam ja to resio.

Rotacija i jeste u visini krova (to jest drzac je u visini krova).. Nisam mnogo obracao paznju na visinu jer stvarno nemam gde da je zakacim,sve supe i garaze u koje ulazim sa njim su jako visoke a grana po mom ataru nema da mogu da je polome,ili ako ih negede ima ja ih obilazim da ne bi polomile jos nesto sem rotacije....

Imam još jedno pitanje aa to je u vezi ulja koje se nalazi u diferencijalu,kod mene stoji između dve crte tj samo je pokrivena 1/4 onog prozorčeta za kontrolu. Da li je to dovoljno I koje ulje doliti tj kako da znam šta je sipano u fabric ili AP? Baš mi se ne menja komplet ima 45 lit.
Ulje je 80-90w i na 500 sati ocisti centrifugu i filter ulja obavezno a kolicina iznad polovine malo ispod max.

@cira92

Napravi nosač rotacije na preklop i ne brineš više da li će negde biti niži prolaz od potrebnog. Ja sam do sad X puta lupio rotacijom o gornji deo štoka garažne kapije (koji je samo desetak cm viši od traktora) jer na deset ulazaka u garažu, bar jednom zaboravim da oborim rotaciju, i uvek je ostala čitava (ima i neku vrstu zaštitnog kaveza).

Imam još jedno pitanje aa to je u vezi ulja koje se nalazi u diferencijalu,kod mene stoji između dve crte tj samo je pokrivena 1/4 onog prozorčeta za kontrolu. Da li je to dovoljno I koje ulje doliti tj kako da znam šta je sipano u fabric ili AP? Baš mi se ne menja komplet ima 45 lit.
koji rus je upitanju

wp20130916001.jpg
Osvetljenje na rusu kratko-dugo H4 plave sijalice i 4xH3

Pa nzm, nisam primetio neku veliku razliku, cak mi se vise svidja ovako... A ako zatreba pomoc tu su ostali radni farovi :)

To si u pravu, puno je preglednije i vise se vidi sa njima nego kad je imao one na kabini, srednje sam namestio da sijaju malo vise u daljinu a ovi gore sijaju dola sa strana

@cira92

Napravi nosač rotacije na preklop i ne brineš više da li će negde biti niži prolaz od potrebnog. Ja sam do sad X puta lupio rotacijom o gornji deo štoka garažne kapije (koji je samo desetak cm viši od traktora) jer na deset ulazaka u garažu, bar jednom zaboravim da oborim rotaciju, i uvek je ostala čitava (ima i neku vrstu zaštitnog kaveza).

Nema potrebe garaze gde drzim masine su mnogo visoke nema sanse da zakaci rotacija... Zato sam i napravio ovako... A i da sam samo stavio rotaciju na krov kabine nista nize ne bi bila nego sad...

A na ove sa obicnim sijalicama nemoze da se stavi h4 sijalica??? Ili treba neka prepravka????

a postoje I plasticni adapter za H4 sijalicu da se stavi u obican far,a takodje postoji I halogena sijalica koja ima sesir kao obicna.......ma ima svasta.....

Imao sam te plasticne adaptere na Juga sad se setih... Mada mi se to nesto nije bas svidelo nije stajalo cvrsto... A za Halogenu sijalicu koja ima sesirr kao obicna nisam cuo bas cu da pitam po radnjama... Hvala za informaciju... :ppozdrav:

Nazad
Vrh