SasaK
Član
@Cira92 Koliko si platio aparat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Cira92 Koliko si platio aparat?
Muticu nije svako tvoje visine pa da sa zemlje dohvati aparat. Cira i ja smo tu negde po visini kako se secam.ni na ravnom mostu tegovi i tocak se nedodiruju ima nekih 10 cm pri punom ajnslagu.
@ciro da li se prozor normalno otvara? ili zapinje o aparat? tu i je mesto za apatat, samo sto ga neisporucuju, ili ih neko skida usput.
Muticu nije svako tvoje visine pa da sa zemlje dohvati aparat. Cira i ja smo tu negde po visini kako se secam.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3707419/belarus_mtz_82/ Које годиште је овај рус, пише 1998г. Ја бих рекао да је старији а ви.
Au Dukej al si naivan,koliko sam ljudi nazajeba*** na tu foru kad prodam nesto npr trazim 500e a prodam za 450e ja kazem da sam prodao za 350e nek se jedi sto nije ranije zvao. Nisam ja to izmislio ali je tako i mene su mnogi za sejacicu jebava** kad pozovem kazu nigde lufta otisla za 1100e.
E jbg. Meni to nikad ne bi ni palo na pamet.