MTZ Belarus

Mislim da su tegovi skinuti jer hoce prednji tockovi da cesu o njima ...naravno ako su prednje gume vece nego one klasicne uzane.
Ciro bolje da si stavio aparat negde u kabini...al nije ni ovo lose :cao:

Tockovi da udare u tegove??????? Vozio sam sa svim tegovima (orao) i nikad nisam video da tako nesto moze da se desi... Kod mene je sve fabricki i gume i tegovi i nema teorije da gume cesaju o tegove... Skinuo sam ih zbog voznje asfaltom sad u zetvi.. Sace tegovi idu nazad u jesenjim radovima (ako bude bilo potrebe)...

- - - - - - - - - -

@Cira92 Koliko si platio aparat?

Aparat sam platio 1690din... Ima za nijansu veci ali mi je bio prevelik... (za Rakovicu i ostale traktore sam uzeo malo manje) Aparat je atestiran ima sve potrebno za saobracaj.... Spolja sam ga stavio jel sam video kod prijatelja da je i on stavio aparat na istom mestu kao i ja sad...

Ubaci ga unutra, nije on za napolje... Al' ti hoces da se pokazes da imas PP aparat, to je ono :osmeh:
Ovakav (S1) je u Metrou u Beogradu malo ispod 1000 dinara, ali ja sam bio skrtica da uzmem dva za moje traktore. Dobra je stvar, zlu ne trebala. I da, smatraj da su za jednokratnu upotrebu...

ni na ravnom mostu tegovi i tocak se nedodiruju ima nekih 10 cm pri punom ajnslagu.

@ciro da li se prozor normalno otvara? ili zapinje o aparat? tu i je mesto za apatat, samo sto ga neisporucuju, ili ih neko skida usput.

Prozor prolazi bas pored aparata.. Mislio sam da nece moci da se otvri prozor ali ne kaci.. Sta mu fali da stoji spolja??? Na kombajnima stoje spolja i nikad problema... I ja mislim da je tu fabricki mesto sa PPA samo sto iz nekog razloga nema...

ni na ravnom mostu tegovi i tocak se nedodiruju ima nekih 10 cm pri punom ajnslagu.

@ciro da li se prozor normalno otvara? ili zapinje o aparat? tu i je mesto za apatat, samo sto ga neisporucuju, ili ih neko skida usput.
Muticu nije svako tvoje visine pa da sa zemlje dohvati aparat. Cira i ja smo tu negde po visini kako se secam. :osmeh:

N.a. a sta da ti kazem, svabo na masine koje su vislje od 3 metra daje i merdevine kao dodatnu opremu (video si) pa mozes sve da dohvatis. a kod rusa mnoga stvari treba jos da se doradjuje.

Muticu nije svako tvoje visine pa da sa zemlje dohvati aparat. Cira i ja smo tu negde po visini kako se secam. :osmeh:

Sad ce mutic da me natera jos i merdeine da vucem sa sobom kad idem na oranje... :haha: :haha: I ja koliko se secam slicni smo po visini... Ja sam malo vislji od zadnje gume na 820.. :haha: Visok sam 180cm... :osmeh:

Nece mu smetati vremenski uslovi, ali ne znam koliko ti je tu zgodno za dohvatiti ga na brzinu, iz kabine. Drugo, kad prolazis pored obale moze lako grana da ga zakaci, skine. Ili u sumi. Jer ako pogledas onaj manometar gore, ventil, sve je to.hm....jeftino sklepano. Bar ono sto sam ja gledao, a sve dolazi sa istog mesta. Moze da spadne u oranju, tanjiranju, u kojekakvim rupcagama. Veci PP aparati koji su na kombajnima su ozbiljnije radjeni.

Neznam koliko PPA aparata tacno imam ali imam sigruno perko 10.. Ovaj je jedan od najkvalitetnije odradjnih... Nema sanse da spadne od truckanja (pre ce nesto drugo da ispadne) on nece siguran sam... Bas bas se jako drzi.. E sad sto se tice grana uopste im se ne priblizavam sa traktorima,moze ladno i staklo da pocepaju i ogledala... Nemam zatvorene puteve i mogu u sirokom luku da ih obilazim... Sumu moj 820 nije video ni na slici... :haha:

Ja to gledam iz mog ugla pa te i savetujem tako. Iz dobre namere naravno. I ostali su pominjali, pohvalno je to kako se brines o masinama. Ovo sa PP aparatima je korisna stvar i ja to planiram. Zato kad budes prodavao 820, prvom ces da mi javis :osmeh: Nece iz sume izlaziti hehe :osmeh:. Salim se, veliki je to traktor za sumu, za moj kraj. Ni ja mojim Rusom ne idem u sumu.

http://www.polovniautomobili.com/oglas3707419/belarus_mtz_82/ Које годиште је овај рус, пише 1998г. Ја бих рекао да је старији а ви.

Listam danas ovu temu i vidim post iz citata. Pogledam link, i kad sam već na tom sajtu krenem da pregledavam ostale oglase, jer uglavnom gledam oglase na "Moj auto". I naletim na sledeći oglas: http://www.polovniautomobili.com/oglas3678875/belarus_mtz_82/ . Pošto tražim neki Belorus, od tih starijih narandžastih sa velikom kabinom (jer imaju manje cene), nazovem i vlasnik mi kaže da je traktor prodat jutros. Upitah ga za stanje i cenu, čisto radi poređenja sa drugim traktorima iz oglasa, i čovek mi kaže da je traktor u ekstra stanju, možda sa nekim minimalnim ulaganjima, a prodat je za 4300 evra.

Bolje da nisam ni pitao, ceo dan se jedim što nisam i ranije gledao ove oglase jer bih sigurno išao da vidim taj traktor...

Au Dukej al si naivan,koliko sam ljudi nazajeba*** na tu foru kad prodam nesto npr trazim 500e a prodam za 450e ja kazem da sam prodao za 350e nek se jedi sto nije ranije zvao. Nisam ja to izmislio ali je tako i mene su mnogi za sejacicu jebava** kad pozovem kazu nigde lufta otisla za 1100e.

Konačno drugar zavario i isprobano i kod njega i kod mene.
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
fotografija0387.jpg
[/IMG]
Utisci su za sada OK a verovatno će biti lakše i brže prekačinjanje mašina na jesen:osmeh:

Au Dukej al si naivan,koliko sam ljudi nazajeba*** na tu foru kad prodam nesto npr trazim 500e a prodam za 450e ja kazem da sam prodao za 350e nek se jedi sto nije ranije zvao. Nisam ja to izmislio ali je tako i mene su mnogi za sejacicu jebava** kad pozovem kazu nigde lufta otisla za 1100e.

E jbg. Meni to nikad ne bi ni palo na pamet.

Nazad
Vrh