Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kameni posto su ovi krajevi poteznica mozda bi i ja zamenio na mome 1025.?
Ako je neko zainteresovan za 1221,moj komsija prodaje u odlicnom stanju
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1361469_BELARUS_1221-mehanizacija_2007_god
Ima kod mene u komsiluku ali zadnje stizu krajem nedelje to je ta adresa koju je kiraj napisao ja sam pitao za 15,5 r38 kosta cetrdeset i neku hiljadujel zna ko gde ima belsina gume da se pazare kod nas
ako moze adresa neka
jeste na izlazu prema milosevu ali sa leve strane puta i nije svercer . on nije prvi vlasnik kod njega je nekih 3-4 godine. najbolje doci i videti
Nije felna predviđenaza tu širu gumu koja je ujedno i višlja tako da nebi odgovarao odnos prednjih i zadnjih točkova.
Meni su serviseri dosipali galax sae 30 kazu da je to ok.Imam jedno pitanje. Da li neko zna koje ulje (marka i tip) ide u hidraulik u mtz 892 znam da je 30-ka da li mogu pomesati proizvodjaca?
Samo ga dobro ispolirajte da nema tog risa i bice ok.Drugar rastavio razvodnik na svom MTZ-u pa me pozvao da polemišemo dali je razvodni ventil tj; pečurka (ako sam dobro napisao ime tog dela) za menjanje ili ne jer ima oštećenja na istom ???
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Slikano je sa mobilnim pa se nevidi najbolje oštećenje na vrhu ventila.
[/IMG]