MTZ Belarus

Kameni posto su ovi krajevi poteznica mozda bi i ja zamenio na mome 1025.?

Posto vidim da se pominju turbine na traktorima, zanima me da li se moze na belarusa 820 ugraditi turbina da mu se pojaca snaga, sa nekog drugog belarusa?

Nije felna predviđenaza tu širu gumu koja je ujedno i višlja tako da nebi odgovarao odnos prednjih i zadnjih točkova.

Danas spremao za setvu deteline a nakon toga zamena ulja u motoru.
4kfd3d.jpg
20p5vs4.jpg

Imam jedno pitanje. Da li neko zna koje ulje (marka i tip) ide u hidraulik u mtz 892 znam da je 30-ka da li mogu pomesati proizvodjaca?

Nije felna predviđenaza tu širu gumu koja je ujedno i višlja tako da nebi odgovarao odnos prednjih i zadnjih točkova.

upravo bih ja pitao o tom odnosu prednje zadnje ako je zadnja guma 15.5 38 koje idu napred jer ima 8.0-20,8,3-20,11.2-20,vidim u katalogu belsine 9.0-20
a na 13,6 38 koje prednje gume idu dal samo 7.5-20 ja sam vidjao sve i svasta
inace vijam ravne gume prednje da stavim al ne nadjoh nigde pa sam kupio voltyre za 14710 dim
a zadnja kako ste napisali bel za te pare ne isplati se bolje voltyre ili kama a cena koju znam zadnja 42 komada

Ja na starijem 82 mala kabina imam 8.2 x20 a nazad13,6x38a gde imam 15,5 tamo ide napred 11,2 tako je barem kod mene i dobro ide

Drugar rastavio razvodnik na svom MTZ-u pa me pozvao da polemišemo dali je razvodni ventil tj; pečurka (ako sam dobro napisao ime tog dela) za menjanje ili ne jer ima oštećenja na istom ???
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
Slikano je sa mobilnim pa se nevidi najbolje oštećenje na vrhu ventila.
fotografija0398.jpg
[/IMG]

Drugar rastavio razvodnik na svom MTZ-u pa me pozvao da polemišemo dali je razvodni ventil tj; pečurka (ako sam dobro napisao ime tog dela) za menjanje ili ne jer ima oštećenja na istom ???
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
Slikano je sa mobilnim pa se nevidi najbolje oštećenje na vrhu ventila.
fotografija0398.jpg
[/IMG]
Samo ga dobro ispolirajte da nema tog risa i bice ok.

Nazad
Vrh