MTZ Belarus

Eeeeeeeeeee moj dukej, vidiš li ti šta današnja omladina uči na faksu, da zaje.....u nas starije:haha:
Prvi me i zajjj neki tvoj iz Sombora kad je rekao da je prodao Nodetku 6 redova za 900e i jednu od 4 reda za 700e kaze kod nas se lose pokazle nece ih niko,jedva sam ih prodao a bile dobre...i onda se cuo sa drugarom koji je u tom poslu pa mi objasnio,drug je takodje iz Backe. :osmeh:

N.A. nije on tebe zjb, nego se kod nas mnogo seje i onda se te sejačice mnogo troše i onda im i cena mnogo padne:osmeh:

jedno pitanje drugaru na mtz 1221 2010 godiste ne radi prednja vuca problem je struja da li neko ima savet odakle da pocmem . osiguraci su svi ok do prekidaca gde se ona ukljucuje ne dolazi nikakav napon .

Konačno drugar zavario i isprobano i kod njega i kod mene.
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
fotografija0387.jpg
[/IMG]
Utisci su za sada OK a verovatno će biti lakše i brže prekačinjanje mašina na jesen:osmeh:

Jel postoje da se kupe celi krajevi ruku bez navarivanja?

Jedna od mojih je neuporebljiva, originalna je izgubljena a ova stoji trenutno kao kifla, pa reko ako kupujem da uzmem cele ovako. Jel to iz Mikrona?

jedno pitanje drugaru na mtz 1221 2010 godiste ne radi prednja vuca problem je struja da li neko ima savet odakle da pocmem . osiguraci su svi ok do prekidaca gde se ona ukljucuje ne dolazi nikakav napon .

Verovatno je relej kod prekidaca zveknuo.... to se meni na 1025 desavalo

- - - - - - - - - -

Evo i danasnjeg poslaaa ::suncanje::

Занима ме да ли то вреди купити, да није ваш трактор?

Ako je taj na izlazu iz Novog Beceja prema Milosevu desno onda je to neki svercer ja sam kod toga bio kad je cale hteo rusa da uzme pa smo gledali 892 neki. Imao je zimus 892 sa grbavim mostom sav mu bio pokidan i izvaren zadnji kraj, 820eurolux sav razvaljen i izvaren jedino mu gume bile odlicne i jedan 820 u super stanju

- - - - - - - - - -

Treba otici i pregledati pa i upregnuti masinu pa ces videti

Ako je taj na izlazu iz Novog Beceja prema Milosevu desno onda je to neki svercer ja sam kod toga bio kad je cale hteo rusa da uzme pa smo gledali 892 neki. Imao je zimus 892 sa grbavim mostom sav mu bio pokidan i izvaren zadnji kraj, 820eurolux sav razvaljen i izvaren jedino mu gume bile odlicne i jedan 820 u super stanju

- - - - - - - - - -

Treba otici i pregledati pa i upregnuti masinu pa ces videti

jeste na izlazu prema milosevu ali sa leve strane puta i nije svercer . on nije prvi vlasnik kod njega je nekih 3-4 godine. najbolje doci i videti

Ја када сам звао човек је рекао да дозвољава да се трактор проба, а по таблицама бих рекао да није први власник ,ако неко има још неку препоруку(мтз 820или 82.1 до 7000 е) добро би ми дошла да се не бих шетао да гледам један па опет други.

- - - - - - - - - -

Хоће ли рус да искаче из брзине.

Nazad
Vrh