MTZ Belarus

Danas malo prevozio detelinu sa 820... :osmeh: Otkacio sam prikolicu i posao da dovucem drugu i rekoh ajde da ga slikam.. :bravo:

img2061.jpg

I evo jos jedne..

img2059.jpg

Nisam dosad sipao evredizel u 952 pa me interesuje da li dodajete ulje u evrodizel ili moze cist/.Sad vozim imt542 na evro dizel al sam mu dodavo ulja.

Pozdrav svima!
Nov sam na forumu, ustvari vec dugo citam a prvi put pisem. i verovatno bih nasao odgovor na ovih 695 strana ali trazeci odgovore zabole glava... Uglavnom, zanima me veci traktor, 80/90ks, nov ili polovan. za pocetak za nekih 40tak kj i kao osnova za povecanje te povrsine. da radi u tandemu sa 539, svako svoje naravno. e sad, u razmisljanju se nekako uvek vratim na rusa pa je pitanje sledece: nov ili polovan? realna misljenja? i koji, 80 ili 90ks. moj problem je sto sam stekao utisak da novi rusi nisu sto su nekad bili, desavaju im se razni kiksevi u startu, ne znam da li se oni sklapaju kod nas ili se i proizvode delovi. kao sto fiat i zastava 10 su dva razlicita auta. nadam se da ste razumeli moje pitanje....

Чудно ми откуд фарови са стране ,обично су то годиште фарови унутра у хауби,грешим ли.

Ovih dana kupio za sve traktore protiv pozarne aparate.. Nedaj boze da zatrebaju ali sto je sigurno sigurno je.. Evo kako sam montirao na 820 protiv pozarni aparat...

img2110.jpg

- - - - - - - - - -

img2109.jpg

Sto da kupim tegove kad ih imam sve... Skinuo sam ih jer mi nisu bili potrebni u transportu...

Nazad
Vrh