savopunck
Banned
ajd i ja da kazem na temu 3x35 imt 757 ja sam vuko da 82 stariji traktor 84 god isao ko lud ali ugar i za zito plitko 2011 god u suvo 4 brz.i to mu je a sad dubina 28-30 (po meni ako mislis odrzavati kvalitet zemlje)ne znam ali tesko ne razumem se u teske i lake zemlje ali kod mene tezak slucaj (ritska crnica to znam da je jebena zemlja) 25cm moze sigurno ali i ta 3 cm su sila velika pa nisam siguran po meni 2x35cm pa 6 brz. vise okretaja ali potrosnja ista ili manja to rujan ne sme osetiti
ali po meni 90 ks ide tri brazde ko nista
najbolje bi bilo po meni neki plug(vogel ali ne sa izduzenom daskom) pa mu stelujes zahvat kako oces
ja tako mislim a misli izbog kvaliteta materijala da su bolji vogeli jer kad je matori kupovao plug nije nigledao a on iskrivljen u bozju mater (757.3) i to onaj materijal kojispaja od piramide na drugu brazdu plosnato gvozdje 4x6 cm iskrivljeno prema gore sasvim malo ali krivo a kako ga iskrivi ja ga ..bem
ali po meni 90 ks ide tri brazde ko nista
najbolje bi bilo po meni neki plug(vogel ali ne sa izduzenom daskom) pa mu stelujes zahvat kako oces
ja tako mislim a misli izbog kvaliteta materijala da su bolji vogeli jer kad je matori kupovao plug nije nigledao a on iskrivljen u bozju mater (757.3) i to onaj materijal kojispaja od piramide na drugu brazdu plosnato gvozdje 4x6 cm iskrivljeno prema gore sasvim malo ali krivo a kako ga iskrivi ja ga ..bem