danger
Član
danger
jesi siguran da nije skuplji?
presiguran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danger
jesi siguran da nije skuplji?
Imt 757.2 sa pretpuznjacima ti je moja topla preporuka.Bliži se oranje pa ajde predložite mi neki plug za 82.1.Zemlja srednje Banatska ima lake ali i srednje teške.Jako teške ritove nemam.Ne radim oranja preko 30cm bez obzira na uslove.Može i ravnjak.
Bliži se oranje pa ajde predložite mi neki plug za 82.1.Zemlja srednje Banatska ima lake ali i srednje teške.Jako teške ritove nemam.Ne radim oranja preko 30cm bez obzira na uslove.Može i ravnjak.
Ne kažem da 82.1 nema snage koja piše u papirima ,a i nov je traktor.Ipak je za moje uslove tri brazde jako puno za njega.Kod nas tek 1025 radi lepo sa tri brazde.
Na Vogelu samo popusti sigurnosni vijak I podigne trece pluzno telo. Tako mi radimoDa ali u laksoj zemlji trosenje nafte!Diklofen naj bolje resenje za tebe je neki ravnjak 2+1,ako uopste ima tako nesto.Po potrebi skidas jednu glavu i nemas jeda.
Ne kažem da 82.1 nema snage koja piše u papirima ,a i nov je traktor.Ipak je za moje uslove tri brazde jako puno za njega.Kod nas tek 1025 radi lepo sa tri brazde.