MTZ Belarus

Bliži se oranje pa ajde predložite mi neki plug za 82.1.Zemlja srednje Banatska ima lake ali i srednje teške.Jako teške ritove nemam.Ne radim oranja preko 30cm bez obzira na uslove.Može i ravnjak.

Tako sam i ja mislio.Imam setvospremač od 3,2m pa plamiram da ga ponudim u zamenu za neki plug za ruju.

Ne kažem da 82.1 nema snage koja piše u papirima ,a i nov je traktor.Ipak je za moje uslove tri brazde jako puno za njega.Kod nas tek 1025 radi lepo sa tri brazde.

Kod nas u Dolovu 820 nema sta da trazi sa tri brazde osim u ugar..... a to ko kaze da ore sa 3x35 sa 820 ja mu se divim
Ja imam 820 i 1025 i mogu samo da vam kazem da ni 1025 se ne igra kako neki kazu sa tri brazde :

Ne kažem da 82.1 nema snage koja piše u papirima ,a i nov je traktor.Ipak je za moje uslove tri brazde jako puno za njega.Kod nas tek 1025 radi lepo sa tri brazde.

Komšija 757.20 imam isti sa pretplužnjacima i odlično radi, koristio sam ga sa Torpedom a i kinez će da ore sad sa njim. Odlično zaorava sa pretplužnjacima i preko 30 kad orem i lako se vuče a kod nas je prilično teška zemlja

Jeste druže moj ali zemlje kao tvoje nema od Vršca skoro do Sombora,a moje brljotine samo ja znam u dušu.

Ja u zivotu nisam video da 820 nemoze da vuce 3 x 30 cm... U mojoj zemlju svako za 820 kaci plug 3x30cm i nema brige... Rakovice vuku 3x25 plugove...

Mi smo orali i sa 1025 sa 2x30, tako da postoje svakakvi tereni. kad je lepa jesen, i lako se ore onda 820-ka moze da se nosi sa tri brazde, a kad zagusti onda ni traktor od 100 konja ima posla s 2. Svaka sezona je prica za sebe.

@diklofen :

nema ti druge nego probati i tri i dve! Al po meni u tezim uslovima ces se sa tri namuciti!

Nazad
Vrh