MTZ Belarus

a kolega nisu meni problem šarafi koji drže pumpu na kućištu već onaj koji drži cev na pumpi 8mm ili 12 ključ samo na jedan ne mogu ništa da stavim

Pre neki dan komsija sa 1221 tanjirao u teskoj zemlji,upao do tegova, jedva su ga iscupali sa 82,1

Poslednja izmena:
e puno ti hvala prijatelju ,ja sam mislio da veći traktori imaju jače pumpe međutim imamo iste .reci mi šta se kod tebe desilo zbog čega si menjao pumpu

- - - - - - - - - -

reci mi molim te čime si skidao šarafe sa desne strane pumpe ne mogu od cevi ništa da nataknem na šaraf
Majstor je menjao i nisam obraćao pažnju sa čime je skidao.Pumpu sam menjao jer sam osetio da je oslabila.

Drug na 1025 pumpu je remontovao vise puta. Kaze da sada moze zmureci da skida. Kada sam mu rekao da izmelju ostalog i 1025 me zanima kao jeftino resenje za traktor od 100ks, rekao je bezi od Rusa :haha: I posle 5min, prodacu ti ja 1025 cim kupim nesto drugo :osmeh:

Lepo je rekao... Prodacu i ja Ruse i sve ostale cim skupim za nesto bolje i konfornije.... Ali kako cene i stvari stoje vidim da cu jos dugo dugoooooooooo voziti Ruse i domace traktore..... (nazalost)...

Daj te neki broj tel. od malo bolje snabdevene radnje delovima za 1221.
malo smo je navarili dok ne kupim drugu.
attachment.php

Sigurno sam u pravu. Što veći pritisak i vibracija s tim brže-bolje puca cev mesingom varena.
Pivo? Može nešto drugo alkoholno? :ppozdrav:
Btw nzm dal šalju robu brzom poštom..... Ako slučajno ne šalju,javi se na pp pa ću ti ja to završiti.

pumpa kupljena u novom sadu nš 32 4d pojačana i trpi veći pritisak nego nš32 -3 .ali zato novi problem majstor već kad je kod mene da malo došteluje kočnice pa ih je malo pretegao i dok je sin osjetio da nije nešto u redu one se već zapalile i sad sam rastavio lamele spaljene sa unutrašnje strane obadve i napukle obe ploče između lamela(mislim na ono di su one tri opruge i kuglice između) ,pa me zanima jel neko to skoro menjo i koliko bi moglo da košta

Nazad
Vrh