Otkcilo se mom drugu na Maseja i pokrivio spremac... Tad mi je rekao da mu se to jedino ne svidja na njega jer se zacas otkaci... Ja tih problema nemam sa standardnim kacenjem,jeste da sporije zakacim ali kad zakacim zakacio sam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nestavljam nista dok se pokaze dobro kod nekog drugog!
Dobro to je kraj toplinga a kugle? Postavi obavezno tel ovde da se vidi ko to sve nudi!Gogi666 upravo tako. Odvrne se kraj toplinga i na njegovo mesto se zavrne novi, brzopotezni. Trenutno ih nema na lageru ali čim stigne biće koja slika a cena mu je da se ne ponavljam oko 3000
I ta fabricna su zavarena, gledao sam na sajmu kod svih traktora je spojeno varom.Kod mene je takvo kačenje na 1523.3 ali to je njegovo fabričko sad kad razmišljam da to stavim na 892 nisam siguran da će poluge izdržati naročito pošto nosim kembridž valjke teške oko tone i nameravm još da mu kupim rasipač od 1000kg kapaciteta i 100% sam siguran da će da pukne tamo gde se vari!!
Jel moze slika ako ima neko kako bi to kacenje islo na topling?
Mozda bi mogao samo gornji deo sa tim da se usrafi?!?
Da li ti je filter napred skroz ispod haube iznad akumulatora?kod 1523.3 je vazdušni i imam žive muke dok ga duvam.Voleo bih to da vidim izbliza da pokažem majstoru kako da mi to napravi!!!