Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa tebi je bar lako. Idi kod Žare ima sve da ti objasni do tančinada li neko moze da mi kaze ili da me uputi na stranicu gde je pisano o tome konkretno razliku izmedju 82.1 i 820 eurolux?po karakteristikama motora transmisije, hidraulike ,gabaritu i tezini vidim da je sve isto. jedina razlika je u standardu guma i prednjim tegovima. nameravam uskoro da uzmem nesto polovno pa bi me jos interesovalo koja godista da gledam i ukratko jos sta je bitno
kod rusa... nisam nikad vozio ruse imam malog torpeda koji mi sve radi a rus bi mi iskljucivo sluzio za obradu i transport. koje boljke na kojim mestima su godinama uocljive ,i na sta da obratim paznju.naravno da bi poveo iskusnog mehanicara sa sobom ali, ovo pitam iz razloga sto je rus kod nas najzastupljeniji traktor , puno ljudi ga ima na ovom forumu i znaju njegove mane i mogucnosti.molio bih vlasnike ako vam ne pada tesko ukratko u par recenica neko poredjenje na ovu temu... pozz
i samo pojačaš pritisak i teraš daljeImam problem na rujanu (920)
pritisak ulja je na vrucem motoru na oko1bar
a netrosi i ima dosta ulja! Sta sve moze biti? Pumpa, lezaji...???
Nestavljam nista dok se pokaze dobro kod nekog drugog!Tu kombinaciju kačenja kao i razne druge varijante imaš u Sutjesci kod Mlađe.Sa cenama je malo jači ali je sve u kvalitetu.