grunt
Član
Jebi ga ja vozim rusa 9 a god nekad lamelu nisam menjao......ovo kod tebe nije smelo da se desi ni slucajno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitam ja zasto Breznjev toliko curi i nijedan do sad nisam video da bar malo nije zamascen, a oni meni kazu to je zbog Sibira. Ne sme sve biti u 100 % meri da bi i po tolikoj hladnoci moglo da radi. Dakle Diklofen ta tvoja lamela je zbog SibiraOno što je smrdelo bila lamela.Danas smo ga razdvojili da vidimo.Potisna ploča kriva kao i lamela.Hvatalo svega na tri mala mesta na potisnoj ploči.U tom radijusu lamela otišla do nitni.Eto toliko o kvalitetu ugrađenih delova.Inače traktor ima samo 115 sati,da da dobro čitate samo 115 radnih sati.Ništa teže od 4t nije vukao.Sramota bre.I posle će neko da mi kaže YTO ovo ili ono......
Trebao si uzeti jos jednog yto da imas blizance a pre kupovine Mtz-a znao si sta je mtz,pa si ga opet kupio zasto???Ono što je smrdelo bila lamela.Danas smo ga razdvojili da vidimo.Potisna ploča kriva kao i lamela.Hvatalo svega na tri mala mesta na potisnoj ploči.U tom radijusu lamela otišla do nitni.Eto toliko o kvalitetu ugrađenih delova.Inače traktor ima samo 115 sati,da da dobro čitate samo 115 radnih sati.Ništa teže od 4t nije vukao.Sramota bre.I posle će neko da mi kaže YTO ovo ili ono......
koliko te izasli delovi i opravka,jesi li uzeo u agropanonci delove..Kupio sam novu potisnu ploču i kvalitetniju lamelu.Kod MTZ su bar delovi i majstori jeftini.
Sporije dize hidraulika kad se ulje ugreje sta moze biti?820 je u pitanju.
Nisam hteo da uzmem celu korpu jer je cena oko 18500-19000dinara.Uzeo sam samo potisnu ploču za nepune 4000rsd i lamelu za 3200rsd.Uzeo sam od jednog uvoznika u ZR tako da je sve made in Belorusija.Domaće bofle nisam hteo da gledam.Majstorove ruke će biti prebijene kroz neke usluge.Sve je to ništa ali je tuga gledati rastavljen traktor sa 115 radnih sati koji doslovce poso vido nije.koliko te izasli delovi i opravka,jesi li uzeo u agropanonci delove..
moze biti dosta toga...zaglavljuje ventil,neka rucka pored volana,a mozda je i greskom usuto neko gusto ulje,pa zuji pumpa...npr tako zna biti par minuta zimi ako je u sistemu sae 40-dok se ne ugreje ulje...I bas niko nema ili nije imao slican problem sa zujanjem hidraulike na rusu da bi mogao da mi pomogne
Mislim na glavni ventil na razvodniku.ne mora da zaglavljuje,moze i da propusta,ako je nesto podletelo pod njega,i to stvara karakteristican zvuk.Traktor ima oko 4000 sati i nikada nije bilo problema. Ulje je sae 40 a moguce je da se malo izmesalo jer kipujem dosta prikolice sa njim. Probacu da skinem filter ali prosle godine sam ga menjao. Koji ventil mislite da moze da zaglavljuje?