MTZ Belarus

Kako premostiti vod ulja nazad za kipovanje a da se komanduje prvom ili drugom rucicom hidraulike do volana?

Ili razvaliti sve oko volana, pa izvode prve rucice spojite s priključcima nazad, a trecu na neke od bocnih izvoda, mada se moze nazad dovuci i jedan bocni izvod uz malo creva i nosače.

mada se moze nazad dovuci i jedan bocni izvod uz malo creva i nosače.

upravo to je uradio jedan lik iz uljme,za majevicu sa 6 redi mu je bio potreban prikljucak za skupljanje sejalice,pa je premostio od napred..

Da li pogon pumpe volana (Slika 1.) i pumpa volana (Slika 2.) od MTZ 820 mogu da se iskoriste da se napravi pumpa sa pogonom preko remenice za IMT traktor? Da li bi bio dobar smer? Da li neko možda ima sliku kako ova dva dela izgledaju zajedno na Belarusu?

Pogon_pumpe_vola_4f3d64a9bcf47.jpg
Pumpa_volana__NS_510eaf49923cb.jpg

Slika 1. Slika 2.

Poslednja izmena:
Zna li ko ko popravlja Belorusa T-40 a da izlazi na teren...nešto je sa menjačem, traktor nije pokretan

Ne nije problem radi ova,nego ima malo lufta u samoj polugi pa sam mislio da prebacim samo sto se tice pluga,i oranja malo da je postedim nista drugo.
ja imam na drugoj rucici okretanje pluga a treca mi sluzi za dizanje i spustanje prikljucnih masina posto sam moro izbaciti ono kao fino podesavanje i sad sve radim sa te dve rucice mada jasam njih malo produzio da se nebi stalno moro naginjati

Da li pogon pumpe volana (Slika 1.) i pumpa volana (Slika 2.) od MTZ 820 mogu da se iskoriste da se napravi pumpa sa pogonom preko remenice za IMT traktor? Da li bi bio dobar smer? Da li neko možda ima sliku kako ova dva dela izgledaju zajedno na Belarusu?

Pogon_pumpe_vola_4f3d64a9bcf47.jpg
Pumpa_volana__NS_510eaf49923cb.jpg

Slika 1. Slika 2.
ne znam da li ćeš moći da upasuješ na imt ali mislima da je jedan od članova to uradio a za smjer ne brini te pumpe mogu da rade u oba smjera (mora da se okrene plastika u pumpi da dobiješ drugi smjer otprilike 10 minuta posla)

@pankin

ja sam to planirao za spoljnu ugradnju sa pogonom na kaiš.
Nešto ovako(samo ne znam da li je međuploča sa zupčanikom ista za pumpe nš10 i nš14):

43afd68s-960.jpg

Nazad
Vrh