Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas sam te hteo pitati kojom brzinom teras(sumnjao sam da ides 7)...mozes slobodno 8-reduktor 1600-1700 obrtaja motora i trebalo bi da ides oko 10-11 na sat ...i naravno daleko da ce mu biti tesko ...ne bi trebao temp. ni na 80 da tera
Ne verujem bas da bi R 65 potrosila vise.Nije ona velik potrosac,cak je mozda i manji od ruje
...jedino ako sam nov traktor kupio bez termostata ,ja ga vadio nisam a i prvi original elektronski sat je pokazivao uvek 75 kao radnu temp.to kad se izvadi termostat.
Bas sam te hteo pitati kojom brzinom teras(sumnjao sam da ides 7)...mozes slobodno 8-reduktor 1600-1700 obrtaja motora i trebalo bi da ides oko 10-11 na sat ...i naravno daleko da ce mu biti tesko ...ne bi trebao temp. ni na 80 da tera
Sutra cu i ja probati ovom. Prvo setvospremiranje sam terao 6 u kornjaci, probao sam 6 zec, ali ne moze gusi se. Jer samo u kornjaci moze da setvospremira?da sedma kornjaca
ja sam je blago zakrivio prema ručnoj, ako hoćeš slikaću sutraJedino sto sam primetio da mi smeta na 820 je rucka za ukljucivanje prednje vuce... Naime kad provedem ceo dan u njemu posteno izudaram desnu nogu o njoj... Ta rucka je bas dosta isturena kao da treba svakog casa... Neznam imate li vi tih problema??? Ako nemate da vidim da potrazim da nije problem u mojoj desnoj nozi?????
Sutra cu i ja probati ovom. Prvo setvospremiranje sam terao 6 u kornjaci, probao sam 6 zec, ali ne moze gusi se. Jer samo u kornjaci moze da setvospremira?
Setvospremac 2,9 a MTZ 820 RM. Probao i sa prednjom vucom i bez, ja nisam uocio razliku.
Što u pripremi idete tako duboko 10-12cm?