Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auu ..ja se izvinjavam sto odgovaram na poruku od pre par strana ali tek sad sam video@Arkadije
jesi vratio centrifugu kako je i bila,na zarez,zbog balansa.......
Auu ..ja se izvinjavam sto odgovaram na poruku od pre par strana ali tek sad sam video
Dobro pitanje jer kad sam skinuo poklopac kao i clan Cira92 ni ja nisam video ni Z od zareza ili bilo kakve oznake za balans ...sta sam uradio jeste da je bila neka tackica maltene na vrhu zvona a dole gde zvono naleze jedna strana je bila tamnija od druge pa sam po tome i vratio zvono na svoje mesto
Di se nalazi taj filter za hidrauliku???A da evo vidim sve OK!Na koliko radnih sati se po pravili menja filter za hidrauliku na 820??? Znam gde se nalazi ali nikad do sad to nisam radio jer ima potrebe da se menja to sa manje od 1000 radnih sati ili ne??? I koliko je tesko zameniti taj filter??? Jer ima mozda neko sliku kako se to radi... Hvala unapred...
Stavi teleoptikov sat i prijatno ces se iznenaditi temperaturom.pitanje za svakog!!! mtz 1025 termostat, da li je neko vadio ili gledao na koliko stepena se otvori fabricki termostat, jer meni se dosta grejao trakor ali samo u popodnevnim casovima, ujutro ama nista max. do 60-70 Cel, ali poslepodne hteo je i do 100 mada nisam pustio. Zovem prljateja i kaze da u novije ruse stavljaju fabricki termostat od 93 stepeni sto je za nase uslove veoma visoko ( hoce voda da kljuca) i treba ga zameniti sa nizim stepenom ( od 70-85 C)...Kakva su vasa zapazanja? Hvala unapred svima!!!
Stavi teleoptikov sat i prijatno ces se iznenaditi temperaturom.
Ciro@ u spremanju moze da se provuce sa limovima kad vuces manji spremac. Ali ja sam vukao malo veci spremac pa sam poskidao. A Ove godine u tanjiranju na +25,+30 stepeni traktor mora da digne temperaturu bez limova nema te sile, uostalom videces ako bude opet ovako topla jesen.
Bas sam te hteo pitati kojom brzinom teras(sumnjao sam da ides 7)...mozes slobodno 8-reduktor 1600-1700 obrtaja motora i trebalo bi da ides oko 10-11 na sat ...i naravno daleko da ce mu biti tesko ...ne bi trebao temp. ni na 80 da teraE sad ja neznam bas kao vi te brzine dobro ali gledajuci onu semu na staklu to mu dodje 7 brzna i onaj reduktor ispod volana u sporoj .. Al sam objasnio..