Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo imali slican problem, ali nama je izvlacio alternator struju. Kad traktor stoji par dana on jednostavno nije hteo da upali, i onda smo poceli sklopku gasiti. Merili smo potrosnju kad se skine klema, iskljucivali jedno po jedno, i ustanovili da alternator trosi. Njegovom zamenom smo resili taj problem.
problem je u alternatoru i u mene je to bilo mijenjali pod garancijom dva kom. i nisu rijesili problem jedan mi elektrucar pregledo istalaciju i utvrdijo je da alternator ne puni dovoljno ustvari trebo bi da puni preko 14.v da bi reagovo rele ispred ladnjaka ako puni 14.v nece reagovati i ne puni drugi akumulatorJe l' uspeo neko da resi cuveni problem MTZ-a sa onim reglerom ispre hladnjaka. Poslednjih 4-5- godina mi redovno prazni levi akumulator na svakih mesec-dva!
Kupio sam prosle godine nov taj deo, i nikakvog boljitka nije bilo. Instalacija je pregledana, i ok je, ali problem i dalje potoji!
Postavio je clan Aca par strana unazad video gde je lepo prikazano kako se skida taj filter...Evo ti link da ne trazisNa koliko radnih sati se po pravili menja filter za hidrauliku na 820??? Znam gde se nalazi ali nikad do sad to nisam radio jer ima potrebe da se menja to sa manje od 1000 radnih sati ili ne??? I koliko je tesko zameniti taj filter??? Jer ima mozda neko sliku kako se to radi... Hvala unapred...
verovatno je samo dihtung. skines glavu i sve ce ti se kazti samo , dali ti gura vazduh u hladnjak mehurici u hladnjaku kada se zagreje?
danas vracen poklopac menjaca proveren konusno tanjirasti pred spremacenje izdrzace ali na leto sledi otvaranje i stelovanje i zamena dotrjalih lezajeva ako ih ima.