Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
može on raditi na 540 obrtaja i na 1200 ob. motora,al kakoi sta je sad tu prednost kad i na 540 obrtaja se radi na 1600-1700
Belsina je katastrofa guma!dalje od njih.uopste nisam zadovoljan sa njima,brzo se trose,loseg kvaliteta i krune se...trazi mitas,mada ni ruma nije najlosija.Gogi zadnje stavi belšinove a prednje možda bolje kamine ili voltar.
može on raditi na 540 obrtaja i na 1200 ob. motora,al kako
berač je konstruisan da radi na određenim obrtajima,ja sam rekao kako je pravilno a svako nek radi kako hoće.....
može i kombajn da radi na 3/4 gasa.... i sad nek neko kaže da je to dobro
Clan pankin je objasnio problem...popucaju,dzabe im dobra sara,nekada davno slicna pojava na rekord gumama.Belsina gume su dosta kvalitetne znam par ruseva sa ravnim mostom sve 4 gume fabricke imaju blizu 4000 sati i imaju saru za jos 1000 sigurno,tako da zadnje bi treporucio ove da stavis a posto vidim da ti nije sa ravnim mostom prednje mozes da stavis i druge jeftinije jer hoce dosta brzo da se trose bilo kog proizvodjaca!
proizvode i gume za automobile pa kad ti se toliko svidja mozes ih staviti i na automobilAko je Belsina losa guma onda ja stvarno neznam... Na mom 820 je Belsina i guma izgleda kao nova... Dobro traktor nema ni 1000 sati ali skoro sve sate je napravio na asfaltu... Ne bi se slozio sa tim da je to losa guma... :
Je l' uspeo neko da resi cuveni problem MTZ-a sa onim reglerom ispre hladnjaka. Poslednjih 4-5- godina mi redovno prazni levi akumulator na svakih mesec-dva!
Kupio sam prosle godine nov taj deo, i nikakvog boljitka nije bilo. Instalacija je pregledana, i ok je, ali problem i dalje potoji!