MTZ Belarus

Ne, to je slika sa jedne stranice nazad, čovek je samo iznova iskoristio sliku. Kritikujemo Agropanonku jer su samo ti držači za prvu pomoć ostali. Ako ne tražiš, ne dobiješ ni donju poteznicu, ni ladu za alat, haos. Ne znam kako im promaklo prošle godine kad je moj drug kupio 82.1 pa je dobio i tu prvu pomoć, tad sam i video čemu služi taj držač ::lose::

Evo obecanih slika
------------------
img3697.jpg

------------------
img3700.jpg

fotografija0141.jpg

evo jedan ljepotan s sajma u bjelovaru

- - - - - - - - - -

jedna slika mojih belorusa u akciji

fotografija0030p.jpg

- - - - - - - - - -

jedna slika mojih belorusa u akciji

fotografija0030p.jpg

Imam jedno pitanje koje sam vec postavljao,ima li neko sliku orginalne gornje poteznice za 820 (na kojoj se kace dvo osovinke).. Ove sa oglasa mi nekako deluju slabe i nije to to voleo bi da vidim kako izgleda orgnal.. I cemu sluzi ona poteznica koja se kaci na polugama jer se na njoj vuce vucna tanjiraca??? :sta:

Koliko ja znam,da se na tu sto ide na poluge se kazi prikolica.Jos nisam video tu originalnu gornju,prvi put cujem od tebe.

Koliko ja znam,da se na tu sto ide na poluge se kazi prikolica.Jos nisam video tu originalnu gornju,prvi put cujem od tebe.

Zar se na tu poteznicu na polugama kaci prikolica???? Jer dvo osovinka ili ne??? Ako nije dvo osovinka onda nema smisla drzati teret na hidraulici i polugama... I ja sam cuo za tu orginal gornju pa ajde da pitam... I kako se one stavljaju???? Mislim gde se montiraju??? Ja dvo osovinke kacim isto dole na poteznici...

Originalnu gornju imam na 82,fantazija od poteznice,automatska i na gumama se vuce teret,tako da traktor ne oseca jarke,prekope,ili iznenadna cimanja kao sa ovim fiksnim...okretna je i gibljiva u svim pravcima-ako nekog zanima,mogu uslikati sutra.

al je jako dobro sto je okretna zbog prikolica kod kojih je i ruda okretna,da umres,ja sam moju kajlovao i na 82 i na 1221,ta je vuca dobra samo gde su rude fiksne.....
cira92 gornja vuca za dvoosovinke se vise neisporucuje s traktorima odavno a fabricki postoji samo automatska(ako se moze tako nazvati)i moze da se nadje za kupiti,fabricki uz traktor se dobije samo donja vuca i preko poluga,a privatnici kod nas rade te gornje sa klinom,e sad....ima ih u dobrom a i losijem kvalitetu izrade

al je jako dobro sto je okretna zbog prikolica kod kojih je i ruda okretna,da umres,ja sam moju kajlovao i na 82 i na 1221,ta je vuca dobra samo gde su rude fiksne.....
cira92 gornja vuca za dvoosovinke se vise neisporucuje s traktorima odavno a fabricki postoji samo automatska(ako se moze tako nazvati)i moze da se nadje za kupiti,fabricki uz traktor se dobije samo donja vuca i preko poluga,a privatnici kod nas rade te gornje sa klinom,e sad....ima ih u dobrom a i losijem kvalitetu izrade
Ne znam da li ste upoznati sa konstrukcijom automatskih poteznica za mtz,ali iako je npr ruda okretna na prikolici,nema bojazni od nasedanja i loma,jer se poteznica zakrece,al uz primenu veoma jake sile na njenim obodima,tako da ruda ne moze u toku eksploatacije da je zakrene i napravi neko nenadano zlo.

Ne znam da li ste upoznati sa konstrukcijom automatskih poteznica za mtz,ali iako je npr ruda okretna na prikolici,nema bojazni od nasedanja i loma,jer se poteznica zakrece,al uz primenu veoma jake sile na njenim obodima,tako da ruda ne moze u toku eksploatacije da je zakrene i napravi neko nenadano zlo.

cak sta vise je i imam i znam sta pricam,u kombinaciji sa zmaj489 jako lose resenje,uvek se okrene za 90 stepeni sto je opasno pri punom motanju dal levo ili desno zavisi gde se okrenula i jos kad se okrene vucni deo na poteznici je skroz na kraju gde je onaj bolcni koji zakljuca a to bas nije zdravo vuci 17-18 tona psenice,tako da sam je kod strugara odneo,rastavio je,i dao mu da ubaci kajlu,sad nema okretanja a dise na gumenom jastucetu a u dvorisu nemam bas nista za zakaciti a da je ruda fiksna tako da mi to nije potrebno

Ne znam,nisam cuo da ima original.Ja sve kacim na onu donju,nista mu ne smeta da i tu vuce.@ Cira 92 Ta na poluge se stavlja tako sto skines one nastavke poluga i tu je stavis,te bolcne idu i za nju.

ja sam dobio uz 820 original gornju i okretna je
mr35lh.jpg
evo tu je cisterna zakačena na gornju

Nazad
Vrh