mazan79
Član
to sto ste vi oznacili tesko da je naslon za ruku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ja znam,da se na tu sto ide na poluge se kazi prikolica.Jos nisam video tu originalnu gornju,prvi put cujem od tebe.
Originalnu gornju imam na 82,fantazija od poteznice,automatska i na gumama se vuce teret,tako da traktor ne oseca jarke,prekope,ili iznenadna cimanja kao sa ovim fiksnim...okretna je i gibljiva u svim pravcima-ako nekog zanima,mogu uslikati sutra.Koliko ja znam,da se na tu sto ide na poluge se kazi prikolica.Jos nisam video tu originalnu gornju,prvi put cujem od tebe.
Ne znam da li ste upoznati sa konstrukcijom automatskih poteznica za mtz,ali iako je npr ruda okretna na prikolici,nema bojazni od nasedanja i loma,jer se poteznica zakrece,al uz primenu veoma jake sile na njenim obodima,tako da ruda ne moze u toku eksploatacije da je zakrene i napravi neko nenadano zlo.al je jako dobro sto je okretna zbog prikolica kod kojih je i ruda okretna,da umres,ja sam moju kajlovao i na 82 i na 1221,ta je vuca dobra samo gde su rude fiksne.....
cira92 gornja vuca za dvoosovinke se vise neisporucuje s traktorima odavno a fabricki postoji samo automatska(ako se moze tako nazvati)i moze da se nadje za kupiti,fabricki uz traktor se dobije samo donja vuca i preko poluga,a privatnici kod nas rade te gornje sa klinom,e sad....ima ih u dobrom a i losijem kvalitetu izrade
Ne znam da li ste upoznati sa konstrukcijom automatskih poteznica za mtz,ali iako je npr ruda okretna na prikolici,nema bojazni od nasedanja i loma,jer se poteznica zakrece,al uz primenu veoma jake sile na njenim obodima,tako da ruda ne moze u toku eksploatacije da je zakrene i napravi neko nenadano zlo.
procurio mu dihtung na karteru na T25 onom ko mi napuni sanduce......................