Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi malo za oko 7 godina ima 1750 satiIli traktor malo sati radi godisnje ili ti se filter ne okrece. Pri svakoj zameni mora bar malo da ima nalepljeno prljavstine.![]()

izgleda ce prije biti da na poklopcu nema nista...... ja cistim na svakih 200 sati pa bude a ne za 6 godina......treba smanjiti ribu ili povecati oci....Arkadije da nisi ti oprao samo poklopac centrifuge kad kazes da si samo plaknuo u naftu i prljavstina spala.
Ja danas oprao moj centrifugalni filter.Ono zvono unutra sam spaklom morao da gulim,strasno sta se natalozilo.
Posle 6 godina ili 1700 sati to mora da bude kao tutkalo,da ni nozem nemoze da se odlepi od zidova.izgleda ce prije biti da na poklopcu nema nista...... ja cistim na svakih 200 sati pa bude a ne za 6 godina......treba smanjiti ribu ili povecati oci....
izgleda ce prije biti da na poklopcu nema nista...... ja cistim na svakih 200 sati pa bude a ne za 6 godina......treba smanjiti ribu ili povecati oci....
... Pre nego sto sam (kao) cistio filter,pitao sam jednog majstora koji dugo vremena radi u zadruzi kako se to radi..i on mi je pokazao na rusu u zadruzi da skinem taj poklopac pogledam sa unutrasnje strane i to je to... Snimak na prethodnoj strani koji je Lala postavio objasnjava sve(sad sam ga odgledao redom
...mozda i ne nadjem filter od prljavstine
... Pre nego sto sam (kao) cistio filter,pitao sam jednog majstora koji dugo vremena radi u zadruzi kako se to radi..i on mi je pokazao na rusu u zadruzi da skinem taj poklopac pogledam sa unutrasnje strane i to je to... Snimak na prethodnoj strani koji je Lala postavio objasnjava sve(sad sam ga odgledao redom
) ,znaci ja sam skinuo poklopac samo
![]()
Bogami cu ovih dana to odraditi!!!

Ja hteo da napisem da si izgleda samo poklopac skinuo, pa odustao, reko ima da me oblatiš, kad gle stvarno!... Pre nego sto sam (kao) cistio filter,pitao sam jednog majstora koji dugo vremena radi u zadruzi kako se to radi..i on mi je pokazao na rusu u zadruzi da skinem taj poklopac pogledam sa unutrasnje strane i to je to... Snimak na prethodnoj strani koji je Lala postavio objasnjava sve(sad sam ga odgledao redom
) ,znaci ja sam skinuo poklopac samo
![]()
Bogami cu ovih dana to odraditi!!!
Bogte, sreca da sam metno onaj snimak, inace nikad ne bi očistili filtere ulja!