MTZ Belarus

i uslikaj ga........da vidimo jel nalepnica org. ili je falsirana,za te pare to je verovatno Jubana litvanski sa nalepnicom magneton,toliko su identicni da je skoro potrebna lupa da se provali koji je mama a koji tata

I ja imam taj mali brzi pa bi sad da ga menjam i da kupim orginalni.. Ni ja nisam zadovoljan posebno sa njim a i zvuk paljenja me nervira...

Ja imam taj mali vec 8god meni se uopste ne svidja!!!Po meni nista brze ne vrti od originalnog,drugar ima taj stari tip mozes jasiti po njemu isto pale malte ne.Moj je taj česki magnetofon.

ako je Magnetofon onda je i sigurno ceski.......:osmeh:,ajd okaci sliku da ga vidim iz razloga sto je jako puno anlasera prodano sa tom nalepnicom,ja licno nemam na svojim traktorima al sam tokom zime imao jedan koji je bio na reklamaciji pa sam ga drzao na mom traktoru jedno 2 nedelje na probi i mnogo bolje vrti,bas je osetna razlika i na niskim temperaturama bez grejaca je palio ekstra dok sa ruskim koji ima ceone cetkice(trouglaste) nije mogao da upali a u dobroj kondiciji je bio taj anlaser sto se tice cetkica biksni itd.....tako da me cudi ta vasa prica o nezadovoljstvu

Nemam sliku crne boje je skroz,nije da bas nisam zadovoljan a nisam bas nesto ni odusevljen koliko se prica o tome da lako vrti,npr kad zimi povucem ajd da ga tako nazovem dekompresor(zatvorim usisnu granu)vergla ko mutav al cim pustim anlaser se usere a nova dva akumulatora od 98ah,baner.Evo primer imao sam nekad mercedesa 123 200d,poznatu po ne paljenju zimi drugar mi ubacio rotor od 12v tad je palio kao benzinac.To je za rusa resenja ako je moguce tako nesto???

mtz-klima.jpg
sta kazete za rusa sa malom kabinom i sa klimom fabricki

da su nastavili usavrsavati ga sad bi bijo naj savremeni traktor nego napravili bum. u ono vrijeme i nista vise 20.god

Jučer kupim novi alternator za rusa, jutros namontiran i nakon malo više od sata rada zablokiro i sje..ndiso remen, kad nisam PP aparat skoro potego. ::lose:: Sutra ga idem zamjenit za drugi.

Nemam sliku crne boje je skroz,nije da bas nisam zadovoljan a nisam bas nesto ni odusevljen koliko se prica o tome da lako vrti,npr kad zimi povucem ajd da ga tako nazovem dekompresor(zatvorim usisnu granu)vergla ko mutav al cim pustim anlaser se usere a nova dva akumulatora od 98ah,baner.Evo primer imao sam nekad mercedesa 123 200d,poznatu po ne paljenju zimi drugar mi ubacio rotor od 12v tad je palio kao benzinac.To je za rusa resenja ako je moguce tako nesto???

cim si rekao da je crne boje skroz odmah je jasno o poreklu tog tvog magnetofona............:osmeh:
,pa nije ni cudo sto bas nisi skroz zadovoljan.sto se tice tvoje 123 i tog rotora na 12v,jel ta 123 bila na 24v kad je on ubacio od 12v rotor,nerazumem........

- - - - - - - - - -

30 godina, a onda su limariju promenili.

kao i nasa drzava Juga,samo su pocetkom 2000 god. dodali malo plastike u kvalitetu, i peugeot motor na nekim modelima......a ostalo sve isto

- - - - - - - - - -

Za ruse je najbolje pošto već imaju dva akumulatora ugraditi sklopku da pali na 24 v.

moze,jedino je pozeljno [promenuti automat na anlaseru i staviti 24 voltni

Kod nas u kombinat su prvi mtz traktori stigli 1970 godine ali bez klime.Džondiri su stigli 1975 i imali su klimu.

Nazad
Vrh