danger
Član
i uslikaj ga........da vidimo jel nalepnica org. ili je falsirana,za te pare to je verovatno Jubana litvanski sa nalepnicom magneton,toliko su identicni da je skoro potrebna lupa da se provali koji je mama a koji tata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam taj mali vec 8god meni se uopste ne svidja!!!Po meni nista brze ne vrti od originalnog,drugar ima taj stari tip mozes jasiti po njemu isto pale malte ne.Moj je taj česki magnetofon.
sta kazete za rusa sa malom kabinom i sa klimom fabricki
da su nastavili usavrsavati ga sad bi bijo naj savremeni traktor nego napravili bum. u ono vrijeme i nista vise 20.god
Nemam sliku crne boje je skroz,nije da bas nisam zadovoljan a nisam bas nesto ni odusevljen koliko se prica o tome da lako vrti,npr kad zimi povucem ajd da ga tako nazovem dekompresor(zatvorim usisnu granu)vergla ko mutav al cim pustim anlaser se usere a nova dva akumulatora od 98ah,baner.Evo primer imao sam nekad mercedesa 123 200d,poznatu po ne paljenju zimi drugar mi ubacio rotor od 12v tad je palio kao benzinac.To je za rusa resenja ako je moguce tako nesto???
30 godina, a onda su limariju promenili.
Za ruse je najbolje pošto već imaju dva akumulatora ugraditi sklopku da pali na 24 v.