MTZ Belarus

Moli se clan @ Lala iz Banata da obrise pp:ppozdrav:

Za sta znaci ova plasticna kutica? Ja to nemam u mom rusu? Jel ima negde da se kupi to, i kako joj je pun naziv? :osmeh:

gallery213070100473.jpg

Na taj drzacu za prvu pomoc ja nakacio jedan okrugli kompas koj sam imao i nema tog koj je usao u traktor da me nije pitao i rekao covece Rusi i kompas stavlili u traktor da se ne zagubis... A ja umirem od smeha!!! :haha: Ali bas se lepo slozio kompas tu na tom drzacu moram da naslikam da vidite... :haha:

Ma to je padanje jer ja znam da sam stavio ja to ali ko god je bio da vidi traktor ajde da se popne i vidi to.. I sad pocne da prica to je kad se vozis kod njih po snegu pa sve belo od snega nema puta nema nista jedino pomocu tog kompasa znas da se vratis kuci... Padanje od smeha... :haha: :haha: :haha: A ja kompas kupio kod kineza... :haha:

Da i tabela sa brzinama, posto je prozor sa nalepnicom bio razbijen. Nigde nisam mogao naci tu nalepnicu, pa sam fotokopirao iz knjige i dao da mi plastificiraju jer ko ce ga terati napamet i stalno razmisljati kojom brzinom kolko ide.

gallery213070100473.jpg
[/QUOTE]

Da li neko ima ili zna gde mogu da se nabave nasloni za ruke na sedistu kao sa ove slike? U Agropanonki ih nemaju.

Nazad
Vrh