MTZ Belarus

neznam lalo cemu ovaj snimak,narocito gde se doteze glava i steluju ventili,tako isto rade i serviseri iz AP.............:osmeh:

Jel moze neko da mi kaze na koliko se pere centrifugalni filter na 820 i da li mora da se ispusta ulje ?

imam pitanje dakle kad je ladan vrti alaser i pali a kad je vruc alaser samo skljocne i nista ni preko kljuca ni preko pajsera tako isto i sa drugim alaserom koji mu je djavo

Poslednja izmena:
Kako se steluje pritisak ulja u motoru i da li mi laici smemo stelovati pritisak, jer kad se ulje zagreje malo padne mi pritisak ispod 1 bar.

smiješ ,odvrneš onaj šaraf kad gledaš u centifugu sa desne strane gurneš unutra šarafciger i šteluješ

Ja danas oprao moj centrifugalni filter.Ono zvono unutra sam spaklom morao da gulim,strasno sta se natalozilo.

Ja sam cuo da ne treba da se pere dokle god se cuje da okrece.Pa nije s'prsta,ali tu je negde.

Ja mislim da ne mora svakom promenom ulja to cistiti(u upustvu pise na 500 sati)...ja sam prosle godine nakon 6 godina :D to otvarao i nije bilo ni trunke prljavstine,nisam ni ja verovao ali eto :)

Nazad
Vrh