Bućkanjema kako ulje prodje do regulatora
A elementi (4 ili 6 kom. )se podmazuju naftom-gornji elementi(ulošci)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bućkanjema kako ulje prodje do regulatora
Prolaz za ulje mora biti slobodan bez"svemoguceg"silikona,pogotovo crvenog...inace zna biti...pa recimo svasta,a nista dobro.Samo,tu ima jedno veliiiiiiko samo što fabrika nije ljudima lepo objasnilaaaaaa neke stvari u vezi tih pumpi sa takozvanim centralnim podmazivanjem
Al doduše nije im ni u interesu
Nema na čemu zemo,uvekhvala. sad mi je mnogo jasnije
Prolaz za ulje mora biti slobodan bez"svemoguceg"silikona,pogotovo crvenog...inace zna biti...pa recimo svasta,a nista dobro.
Nema na čemu zemo,uvek
- - - - - - - - - -
Pa to se podrazumeva............ali nije to,tu zariba pumpa a u ovom drugom slučaju ode ceo motor vremenom
kao gratis na pucanje cevi u karteru u kabini si dobio manometar ulja.......
Aaaaaaaaaa-nadoišo si,svaka čast-upravo toNaravno...desi se da visak nafte iz pumpe stamani u karter,pa veselju nema kraja...cevka je zakon.a kad smo kod motora,rusi su izgleda nasli nacin da bitno skrate vek ovako"neunistivim"motorima-naime svaki 5 novi mtz polomi cev uljne pumpe u karteru i biva sta biva...jako lose.
Taj bi trebao biti siv?na koji akumulator je prikacen,kako vrti zimi?Ja imam ceski i evo vec 2 godine radi bez problema.
Ja imam ceski i evo vec 2 godine radi bez problema.
Koja garancija ima ako se kupi na pijaci?mozda u radnji,i kolika je garancija?Novaca?jedino na njega ima garancija,ostali....kineski litvanski i ko zna ciji garancija prestaje cim se gazda latio novcanika
Koja garancija ima ako se kupi na pijaci?mozda u radnji,i kolika je garancija?Novaca?
Kod nas u radnji je oko 12000 din a garancija je godinu ili dve.