nesto2
Član
A to je još i mačka u džaku jer ne znaš kakva je. Možda je sve ispravno a možda treba još toliko da uložiš da bi izremontovao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A to je još i mačka u džaku jer ne znaš kakva je. Možda je sve ispravno a možda treba još toliko da uložiš da bi izremontovao
Ja sam nesto diskutovao sa prijateljem dal da ugradjuje ili proda MTZ 82 i doplati malo za MTZ 82 i da se ne petlja oko toga.... Hvala svima...
Cirko,a sto da proda 82 i kupi ponovo 82 i to jos uz doplatu...............
ma znam ja sta si ti mislio al nisi to i napisao............
Mico,sta se desilo tom traktoru kad je i pre vec kidao to?mislim i sam videvsi kako je sve masivno odradjeno,koji je razlog defekta?jedino ako nije imao ulja i/ili raspad lezaja,jer zaista za to treba biti umetnik.Imam problem na planetarnom sistemu ravan most.Planetarne zupčanike 3 kom sam kupio kai i osovinice i iglice, planetarni prsten a ležajevi danas stižu. Problem mije osovina sa glavčinom pokidao se navoj(45 x 1,5 mm) i predhodni vlasnik je navrtku vario i sada je oštećena, dali da navarim i narežem novi navoj.
Ipak sam se odlučio na zavarivanje i narezivanje novog navoja, majstor Boni je to odradio perfektno a navrtka i ona podloška su novi kao i svi ležaji i ostali delovi koje sam ranije napomenuo.Mico mislim da je bolja varijanta novi navoj,ako za to ima mogucnosti var je zadnja i naj gora solucija.
Majstor "BONI" je cudo ja sam ovo prolece bio vise nego ikad kod njega nema sta nemoze i odmah uradi sve sta treba,odlican strugar i majstorIpak sam se odlučio na zavarivanje i narezivanje novog navoja, majstor Boni je to odradio perfektno a navrtka i ona podloška su novi kao i svi ležaji i ostali delovi koje sam ranije napomenuo.
ima podmazivanje od motora