MTZ Belarus

Gledam sta covek pise,i ne verujem...onda procitam da ste iz Temerina i sve mi jasno!kod nas jedva 105 konja vuce tri brazde,pa sracunajte onda koliko moze 82-a da ne trosi puno...
Danger koja je svrha tog tanka,ako ne vuce iz njega...kako pretociti u veliki fabricki?

bilo je raznih opcija u igri sto se tice spajanja rezervara ali ja sam uradio kako je meni stimalo i kako mi se dalo........u rezervar ubacema pumpa goriva od opela precnika 37mm koja je spustena kroz otvor plovka (42mm) rezervara,tako da pritiskom na prekidac ukljucim pumpu kad je glavni rezervar pri kraju i jednostavno pretocim gorivo,ako treba jos koji odgovor tu sam.....

- - - - - - - - - -

u osam godina ni jednom nije podmazan i ne cuje se

a sta bi bilo da si ga tek podmazivo.........

Gledam sta covek pise,i ne verujem...onda procitam da ste iz Temerina i sve mi jasno!kod nas jedva 105 konja vuce tri brazde,pa sracunajte onda koliko moze 82-a da ne trosi puno...
Danger koja je svrha tog tanka,ako ne vuce iz njega...kako pretociti u veliki fabricki?
Srđane ne mogu da ti odgovorim na pp, probaj da isprazniš sanduče.

Posle zimskog sna danas prvi put u ovoj godini upalio i isterao 820... Zamenio sam ulje,antifriz i stavio nove akumulatore pa rekoh i da malo operem masinu od prasine koja se skupila preko zime... Evo nekoliko slika... :bravo:

kqHYB.jpg

97b3s.jpg

OUX4t.jpg

Uzgred koliko stane u rezervoarima na 820???? Nikad nisam merio.... :sta:

ne sta oprano prebrisano jelenskom kozom za izlozbu pa ciji lepsi
bajo otvori temu "pranje i sminkanje traktora"::000::

Ljubi nije ovo nista nasminkano verujte mi.... Kad budem imao malo vremena picnucu ga pa da vidite.. Tad ide i Sprej za viskoki sjaj guma i sampon za pranje sa dodatkom voska... To je sminkanje ovo je samo tusiranje i brisanje jelenskom kozom... :bravo:

umene kad sam kupijo bijo sav prasinjav sad samo ga ospricam nista brisanje nemam vremena svaka cast

...a da ne sediš unutra i dosađuješ ženi.Isto kao i ja.

I to sto kazes druze da ne smetam po kuci.... :haha: Ali kad nema sta da se radi jednostavno nemogu sedeti miran,moram nesto da cackam ili nisam ziv!!!!!!!!!!! :udri:

- - - - - - - - - -

ALi ipak mislim da bi traktor trebao biti cist jer provedemo ceo dan u njemu a kad je sav prasnjav i prljav jednostavno izgubim volju za rad!!!! Gde god stavim ruku napunim se prasine pa posle to na volan pa znoj i na kraju to postane blato i na kraju te ruke na odeo!!! Ja tako nemogu da radim...

ne samo da cistis kad u tome uzivas ja nemam vremena za to vecinom sam radim nema radnika tesko ih naci dodjem uvece kasno ujutru rano u njivu otvorim staklo puno prasine ako zatvorim vruco pa se oznojis i polijepi ali umor je jaci od ciscenja tako da nema ciscenja dok traju poslovi

Pa ja uvek nadjem vremena i ja radim sve sam radnika nema nigde,sem nekad kad mi moji malo pomognu... Ali da ne idemo dalje u :off_topic:... :bravo:

ALi ipak mislim da bi traktor trebao biti cist jer provedemo ceo dan u njemu a kad je sav prasnjav i prljav jednostavno izgubim volju za rad!!!! Gde god stavim ruku napunim se prasine pa posle to na volan pa znoj i na kraju to postane blato i na kraju te ruke na odeo!!! Ja tako nemogu da radim...
Tako se i meni neki cude sto perem i lickam.Jednostavno odgovorim-to je moje radno mesto.

Da i ja se slazem i ja sam picajzla po tom pitanju,ne bas da ga lickam svaki dan ali posle radova da,ili bar izduvam prasinu iz kabine.Kad vidim neke traktore kabina,puna balege,kljuceva,lanaca,prosutog ulja,piva ispovracao bi se odma.

Tako se i meni neki cude sto perem i lickam.Jednostavno odgovorim-to je moje radno mesto.

Bas tako se i ja ophodim prema traktoru nemogu da provedem ceo dan u svinjcu... Naravno da ga ne perem ja svaki dan i kod mene oni znaju da budu prljavi,ali u kabini to ne dozvoljavam jer mi smeta,a spolja se ne pere normalno kad ore i sprema i slicnno... :ppozdrav:

I ja volim da su mi masine ciste i bas imam volje za tim,ali kada perem Belaruse najvise me nervira ta njihova crna boja koja kada se pokvasi bude crna,lepa,cista ,a kada se osusi sve zivo pobeli i ispada kao da ga nisam ni prao...

I ja volim da su mi masine ciste i bas imam volje za tim,ali kada perem Belaruse najvise me nervira ta njihova crna boja koja kada se pokvasi bude crna,lepa,cista ,a kada se osusi sve zivo pobeli i ispada kao da ga nisam ni prao...

Vrela voda i malo Ferija cuda cine protiv te bele boje koja se pojavljuje nakon pranja... Provereno... :osmeh:

Nazad
Vrh