Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@boris M, a sto nebi bilo? kao i svake godine.
ovaj kao moj, za godinu ipo dana ode 1600e , mnogo brale!
e o tome sam ja pricao, neko nece da kupi traktor na kredit, nego ceka recimo tri godine i kupi ga za kes, cena traktoru skoci za te 3 god. taman toliko da ima kamatu da otplati i da malo ranije dodje do novog traktora.
al neko se boji kredita taman za kes i gore prosao, al i to je legitimno svacije pravo.
Ja se izvinjavam 2600e, jel sam koristio 25% u robi koja je kostala 15% vise od trzisne i tako umesto da platim 32000e mene izaslo 31000e, 2011god. septembar mesec.A ja platio 1221 2010. godine 29500 eura.
Kompletna prednja vuca za MTZ 82 moze da se nadje. Ja znam gde ima ispravna prednja vuca samo fale neke sitnice. Mozda ce se naci i centralni oslonac kardana ali naispravan.Ispadne dobra investicija ma koliko povoljno kupio MTZ 80... Nakupi se to treba pronaci negde ceo prednji most....
Kompletna prednja vuca za MTZ 82 moze da se nadje. Ja znam gde ima ispravna prednja vuca samo fale neke sitnice. Mozda ce se naci i centralni oslonac kardana ali naispravan.
mislim da polovne prednje vuče izađu negde oko 900-1000e