Ovo je za pivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakvi ceo dan, jedva 8 sati u oranju izdrzi, kad je rezervoar od 135 litara.... ludi rusi...
@ Danger, odlican projekat koji cu verovatno prekopirati (ako smem), samo ce malo biti gadno da se podmaze druk lezaj koliko vidim, zaklanja ga sad rezervoar.. al odlicno sve u svemu!
Moj 1523.3 ima rezervar od 270 litara potrošim na dan od 180 litara do 220 litara
Gledam sta covek pise,i ne verujem...onda procitam da ste iz Temerina i sve mi jasno!kod nas jedva 105 konja vuce tri brazde,pa sracunajte onda koliko moze 82-a da ne trosi puno...a koliko tek trosi 1221 ? ugl za rusica treba imati adekvatan prikljucak jer ako 820 ore sa dvobrazdnim puno trosi
Gledam sta covek pise,i ne verujem...onda procitam da ste iz Temerina i sve mi jasno!kod nas jedva 105 konja vuce tri brazde,pa sracunajte onda koliko moze 82-a da ne trosi puno...
Danger koja je svrha tog tanka,ako ne vuce iz njega...kako pretociti u veliki fabricki?
Meni su serviseri rekli na svaki 50 sati po 3 stiska sa obicnom mazalicom.nisam siguran gde je kod tebe meni na 952 je ispod kabine tu negde gde su stepenice sa desne strane ,mislim da je kljuc 22.@danger,
prasak mu ruski, poteznica koliko hoces.
1 donja, 2 gornje, 1 za poluge.
nego nisam znao da i 1221 ima da se maze druk lezaja, mislio sam samo da to imaju ovi manji.
na koliko sati se to maze i koliko kolicinski, naravno i gde se nalazi?
jel ovo jos jedna prednost rusa naspram zapadnih traktora
@danger,
prasak mu ruski, poteznica koliko hoces.
1 donja, 2 gornje, 1 za poluge.
nego nisam znao da i 1221 ima da se maze druk lezaja, mislio sam samo da to imaju ovi manji.
na koliko sati se to maze i koliko kolicinski, naravno i gde se nalazi?
jel ovo jos jedna prednost rusa naspram zapadnih traktora