MTZ Belarus

Cudno mi nesto tu,samo 1100kg tezi od 82,a deluje mnogo masivnije...A,kako je moguce onda da bolje povuce nego ursus 120ks+40ks turbina koji je tezak 7,5t.. Za to bolje povuce sam cuo od coveka iz zadruge koja ima i ursusa i 1221
Da se vratimo temi:A otkud rusu 82 4500 kg samo da mi je znati?

Mtz 820 ravan most sa 8 tegova napred jer vise ne stavljaju 10,ima 4400/4500kg ne mogu tacno da se setim prosle godine je izmeren! :ppozdrav:

istinita mera.....takodje merio sa punim rezervarom i vagnulo 5650kg bez dodatne konjske snage za sedistem,moze biti na vagi osciliranja +- 50kg al to je to,na 1221 nema tegova na zadnjim tockovima

Mozda si imao onu veliku poteznicu, ja sam merio samo sa onom donjom za tanjiracu.
ta velika poteznica ima 40-50kg, a kad bi namontirao sve 4 poteznice sto sam dobio sa njim bilo bi kila ihaj

Mozda si imao onu veliku poteznicu, ja sam merio samo sa onom donjom za tanjiracu.
ta velika poteznica ima 40-50kg, a kad bi namontirao sve 4 poteznice sto sam dobio sa njim bilo bi kila ihaj

a koja ti je 4-ta poteznica tako ti mlijeka u prahu................

- - - - - - - - - -

evo danas privodio kraju projekat otezavanja mtz1221 za dodatnih 80litara

walt7n.jpg

2sab78m.jpg

ruuw7n.jpg

Danger-koji je sad glavni tank iz kojeg vuce naftu?morao bi biti taj novi jer je najnizi,ili postoji neka caka?

Nazad
Vrh