dragan.kovacev
Član
Tako bi trebalo.
a prakticno, uzmes da vuces i saznas za koliko konja vredis
mozda bi ruja imao i 140ks.
a prakticno, uzmes da vuces i saznas za koliko konja vredis
mozda bi ruja imao i 140ks.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A čovek pitao samo za težinu rusa 1221.Eto saznao sam nesto sto do sad nisam znao.
Da se vratimo temi:A otkud rusu 82 4500 kg samo da mi je znati?Cudno mi nesto tu,samo 1100kg tezi od 82,a deluje mnogo masivnije...A,kako je moguce onda da bolje povuce nego ursus 120ks+40ks turbina koji je tezak 7,5t.. Za to bolje povuce sam cuo od coveka iz zadruge koja ima i ursusa i 1221
Presedali smo svi iz 1221 u 82-ku.Da se vratimo temi:A otkud rusu 82 4500 kg samo da mi je znati?
Da se vratimo temi:A otkud rusu 82 4500 kg samo da mi je znati?
5600kg sa balastima i punim tankom, meremo.
istinita mera.....takodje merio sa punim rezervarom i vagnulo 5650kg bez dodatne konjske snage za sedistem,moze biti na vagi osciliranja +- 50kg al to je to,na 1221 nema tegova na zadnjim tockovima
Mozda si imao onu veliku poteznicu, ja sam merio samo sa onom donjom za tanjiracu.
ta velika poteznica ima 40-50kg, a kad bi namontirao sve 4 poteznice sto sam dobio sa njim bilo bi kila ihaj