Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bas strucno proucavas diklofen...bez ljutnje,ali nije ni cudo sto nam mtz ne valja.kako se neki odnose prema njima,ni nismo za bolje.blokira ti kocnica,cimni ga jos koji put tako,i u dferencijalu nesto puca garantovano...mali ili veliki zupcanik...sta pre popusti,ako ne i oba...a onda divote...zovi odmah Ap i nek izremontuju sve,i obavezno obilno sve podmazu.Po jutrošnjem sipanju YTO oko 5,3l/ha ,a 82.1 oko 6l/ha.
E sad pitanje za majstore mtz-a:kada zakočim nešti lupi sa desne strane traktora.Kada treba da krenem posle toga kao da je taj točak blokiran.Malo cimam na kvačilo i opet nešto pukne(samo jače) i oslobodi tu stranu kočnice.O kakvom se problemu radi?
1221.2 isto se ne sastavlja ovde, ovi manji da, al nemogu ovi nasi da sastave svu kolicinu koja se proda ovde, e sad kome sta zapadne!Belorusi sa euro 3 motorom se ne sastavljaju kod nas !!
bas strucno proucavas diklofen...bez ljutnje,ali nije ni cudo sto nam mtz ne valja.kako se neki odnose prema njima,ni nismo za bolje.blokira ti kocnica,cimni ga jos koji put tako,i u dferencijalu nesto puca garantovano...mali ili veliki zupcanik...sta pre popusti,ako ne i oba...a onda divote...zovi odmah Ap i nek izremontuju sve,i obavezno obilno sve podmazu.
bas strucno proucavas diklofen...bez ljutnje,ali nije ni cudo sto nam mtz ne valja.kako se neki odnose prema njima,ni nismo za bolje.blokira ti kocnica,cimni ga jos koji put tako,i u dferencijalu nesto puca garantovano...mali ili veliki zupcanik...sta pre popusti,ako ne i oba...a onda divote...zovi odmah Ap i nek izremontuju sve,i obavezno obilno sve podmazu.
Zovem ja njih danas pa nek oni vide šta će.Ja sam sa njim završio poslove za narednih deset dana tako da ću da ga operem i neka ih čeka.Treba oni da menjaju tu još što šta sa onog mog spiska.