koliko novaca? proizvodjac?Danas sam kupio distancere za duple tockove za 1221,sutra montiram i kacim tupanjca 6,6m i gas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko novaca? proizvodjac?Danas sam kupio distancere za duple tockove za 1221,sutra montiram i kacim tupanjca 6,6m i gas
Ruski liveni original,oba za 480 evra,skupo usi otpadaju,al moram zbog kvalitetne obrade
Lalo sa kojim si rusem vukao tu tesku drljacu od 4,5 m.Bogami, ovom mom danas u slatini 4,5 metara nije bilo svejedno.
Trebalo bi da je 1221.Lalo sa kojim si rusem vukao tu tesku drljacu od 4,5 m.
Komsija prodaje zadnje gume i felne od Belarusa 52, gume su kao nove stare neke 2 god, samo ne znam koja je dimenzija...
Rekao bih da su 13.6R38 jer su i ove na mom od 52.
Rekao bih da su 13.6R38 jer su i ove na mom od 52.
Problem sa tim sirokim kabinama kod nas je jer takve kabine uglavnom kostaju kao pola stare 82-jke...
Pa to si upravu i ja bi tako uradio ali bas su dosta skupe kabine... Video sam jednu u oglasima trazi covek za nju 2000evra.. Bila je postavljena vec na forumu... A za nesto manje para uredu...