MTZ Belarus

Sa 1221.2. Definitivno još nije za spremanje, dosta lepi na klinove i rotore, mogao sam i ostati u slatini. Al ovas je posejan.:osmeh:

Malo je bio nizi napred, nosio je majevicu 6-orednu u 4. brzoj sa vise od pola gasa krene da skace.

Hteo bih da stavim siroku kabinu na rusa 82 stari tip, pa me interesuje da li je to neko radio koliko je to posla i uzgred da li neko zna ko prodaje te siroke kabine, naravno polovne?
Hvala :)

Problem sa tim sirokim kabinama kod nas je jer takve kabine uglavnom kostaju kao pola stare 82-jke... ::lose::

Pa to si upravu i ja bi tako uradio ali bas su dosta skupe kabine... Video sam jednu u oglasima trazi covek za nju 2000evra.. Bila je postavljena vec na forumu... A za nesto manje para uredu...

Pa to si upravu i ja bi tako uradio ali bas su dosta skupe kabine... Video sam jednu u oglasima trazi covek za nju 2000evra.. Bila je postavljena vec na forumu... A za nesto manje para uredu...

Mislim da je to malo puno para, to je verovatno kabina sa nekog novijeg traktora, mi bi neku kao sto je na onim 82.1 :)

Ima sigurno clanova koji znaju gde ima da se kupe kabine.. Sacekaj mozda ce ti neko pomoci...

Nazad
Vrh